Op reis naar mijn broertje Luan in China - Reisverslag uit Nederland, Nederland van Familie Slofstra - WaarBenJij.nu Op reis naar mijn broertje Luan in China - Reisverslag uit Nederland, Nederland van Familie Slofstra - WaarBenJij.nu

Op reis naar mijn broertje Luan in China

Door: opreisnaarjou

Blijf op de hoogte en volg Familie

10 September 2012 | Nederland, Nederland

Hier kunnen jullie mijn avonturen lezen op mijn reis naar China toe om mijn broertje Luan op te halen.

Woensdag 18 juli:

Wat duurt het wachten toch lang! Was het maar zover.

Maandag 10 september:

we hebben de afreisdatem dat is: 12 oktober
ik kan niet wachten tot we naar China gaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! joepi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 13 September 2012 - 16:40

Reinder:

Het lijkt mij hartstikke fijn om die zekerheid nu eindelijk te hebben!
    Is het dan ook bekend op welke datum jullie weer terug komen?

Familie

Welkom op onze website Op Reis Naar Jou! Op deze website kunnen jullie onze reis volgen naar onze zoon Luan in China en hoe het met ons verder gaat in Nederland. Veel plezier met lezen en schroom niet om een berichtje achter te laten!

Actief sinds 21 April 2012