Knorretje, een handdoek en een Feyenoord kussen
Blijf op de hoogte en volg Familie
09 November 2012 | Nederland, Noordwijk-Binnen
De ochtend zag er uit zoals zovelen. Na het wakker worden lekker in de pyjama naar beneden en na het ontbijt naar boven om tanden te poetsen en aan te kleden. Een ritueel wat al helemaal bij je bekend is, want na het ontbijt loop je zelf al richting de trap en geef je op jouw manier aan dat je naar boven wilt. Wat vaste rituelen toch al snel kunnen bewerkstelligen! Eenmaal beneden heb je lekker gespeeld. Eerst samen met papa op de IPad; wat ben je daar toch handig in! Het wordt tijd dat je er zelf 1 krijgt! Daarna lekker in de weer geweest met de Superdierkaartjes door ze in en uit het doosje te doen en dan weer een aantal in je boek, etc. Ook speelde je er vrolijk op los met Bink. Wat een lol hadden jullie samen. Je had het spel al snel genoeg door. Heerlijk die schaterlach in het huis.
Voor de lunch kwamen nog 2 collega's op visite. Dicht bij mama in de buurt of op schoot volgde je alles. Maar de cadeau's waren toch echt wel een succes: playmobil poppetjes, zak snoep, handdoek, knorretje en een Feyenoord kussen (goed hè opa Leiderdorp!). Druk in de weer ging je met knorretje door zijn badjas uit te doen en weer aan (mama moest je daar wel even bij helpen). Daarna ging knorretje slapen op het kussen van Feyenoord en onder de badhanddoek. Daarna was knorretje weer wakker, ging hij in de kinderstoel en ging Luan een spelletje doen met hem.
Ook tijdens de lunch werd knorretje in de kinderstoel gezet aan tafel en kreeg hij een slab, een bord, een vork en een boterham op zijn bord. Heerlijk om te zien hoe hij zijn spel vorm gaf. Na het eten ging knorretje slapen en wij gingen wandelen en boodschappen doen. Hij viel weer heerlijk in slaap in de wandelwagen en groot gelijk heef hij want wat een indrukken heeft dit manneke te verwerken.
Eenmaal wakker was het al weer tijd om Timo van school te halen en daar had hij reuze veel zin in. Toen we aankwamen rijden bij school riep hij "hè!" (Vrije vertaling van mama is: he dit herken ik). Samen met mama heb ik ook in de school gekeken en even kennis gemaakt met een meneer die mama de directeur noemde. Nou het leek mij wel een aardige man, maar ik was blij toen Timo er weer aan kwam. Want van al die aandacht wordt ik zo verlegen!
Thuis weer lekker gespeeld en met mama de kleuren en tellen tot 10 geoefend. Ik vind dat best leuk om te doen en kan het tellen al goed alleen tot 4 in het Nedrerlands! Knap hè! Aan het eind van de middag kwamen opa en oma Slofstra en oom Reinder langs. Ze bleven uiteindelijk ook nog eten. Vooral dit laatste was erg gezellig en aan het eind maakte ik er nog een groot feest van en liet ik even zien hoe ik gekke bekken kan trekken en hoe musicaal ik ben. Daarna was het echt de hoogste tijd om te slapen en natuurlijk moest knorretje en de handdoek mee.
Het Feyenoord kussen vergat hij gelukkig want deze had eerst een wasbeurt nodig (dit was trouwens op advies van de eigenaar zelf, toch Marcel ). Het duurde even voordat alles op zijn plekje lag en Luan besloten had of hij wel of niet zelf onder de handdoek ging. En toen lag hij opeens ver in dromenland! Op naar de zaterdag!
09 November 2012 - 22:14
Lianne:
Ha Danielle,
wat is het weer genieten van al jullie verhalen.
Knorretje, en jullie natuurlijk ook, lekker slapen!
groetjes Lianne -
09 November 2012 - 22:30
Adrie Troost:
Zou ik dan toch nog een kleinzoon krijgen die net als z'n opa Feyenoord fan is...?Misschien op termijn ' hand in hand' en ' als kameraden' naar de Kuip..?
Ik ben bang dat Timo nog gaat proberen van Luan een Ajax fan van te maken.
Wat het ook wordt... Allemaal goed
Opa Leiderdorp -
10 November 2012 - 07:33
Vermist:
Sorry, opa leiderdorp, maar in huize Vermist schrokken we wel even van het Feyenoord kussen. Ik heb nog een AJax stofje liggen of Daan goed heet wassen het kussentje. Al met al zal Luan eerst kennismaken met VV Noordwijk als hij bij Timo gaat kijken.
Verder hebben jullie samen weer een dag gehad met vele leuke, liefdevolle en leermomenten.
Een rustig en fijn weekend, Wij maken ons nu op voor de voetbal en een bezoekje aan Rotterdam.
Liefs Bert,Maja,Anouk,Rick en Manon -
10 November 2012 - 12:17
Marjon:
Hoi, hoi,
Een paar dagen geen internet gehad, maar ben weer helemaal bij met lezen. Wat een ervaringen, belevenissen, indrukken en emoties zijn er weer voorbij gekomen. Wat kan je op een "normale "dag toch veel meemaken. Ben je net gewend aan je eigen kussen, komt er ineens een Feyenoordkussen voorbij. In je bedje moet je een plekje vrij maken voor Knorretje ( als ik zo de foto bekijk is dat goed gelukt ) en aan tafel is er ineens een extra stoel bezet door Knorretje. Fijn Luan dat je zo blij bent met je knuffel. Verder kom je met papa en mama in de gekste winkels terecht. Ben je net gewend aan een broer om je heen, moet hij ineens naar school. Ben je wel lekker samen met papa en mama en wat een feest als je aan het eind van de dag dan je grote broer mag ophalen van school. Kunnen jullie weer heerlijk met elkaar spelen en ravotten. Super om te lezen Luan dat je het zo naar je zin hebt en papa hoeft geen kookcursus te gaan volgen, want volgens mij vindt je alles wel lekker, knap hoor. Een heel gezellig weekend Luan samen met je papa, mama en grote broer. Geniet er maar lekker van want nu heb je Timo weer 2 hele dagen om je heen.
Liefs Marjon -
10 November 2012 - 12:51
Marcel:
ha familie..... was een heel leuk bezoek !! en tot slot nog een dikke kus>>>>> ik kan er weer tegen. geniet van luan en timo met zijn beiden en tot snel ziens haha
p.s. zal morgen proberen een nieuw kussen te kopen hoor voor luan haha. dan is mijn kussen weer schoon hahahaha
11 November 2012 - 09:18
Christine:
Hallo weer,
Ik ben zo blij, we hebben er een dierenvriend bij!!! Spelen met Bink en gek met een varkentje..
Nu weet ik zeker wat voor een kado je oom Reinder en je tante Kistien ga kopen voor je doop. Een dier wat heel bekend is in China en jullie hebben het daar ook gezien. Ga het meteen regelen.
Liefs Christine