“Zijn we er bijna! Papa/mama nog heeeel lang?!”
Blijf op de hoogte en volg Familie
15 Februari 2013 | Nederland, Noordwijk-Binnen
Op school hadden we een heel positief gesprek. Ze zijn zeer tevreden over je en heel erg blij met je. Regelmatig ontroer je hun met hoe je doet, wie je bent en hoe je kijkt. Zo herkenbaar want mama heeft ook regelmatig die momenten en herkent dit dus wel. Als je ziet wat jij in 5 weken al gepresteerd heb op school dan is dat iets waar wij reuze trots op kunnen zijn. Je loopt namelijk al naar de juffies toe als je iets niet weet, of wilt hebben of wil vertellen. Heel knap van je! De structuren van school heb je ook al goed door en binnen de groep heb je ook echt al je plekkie en de kinderen zijn dol op je. Kortom je bent een toppetje; ook op school!
Thuis had mama een grote verassing voor je; een grote Mickey Mouse. Deze had je wel verdiend na die vele nachtjes in je bedje op je eigen slaapkamer. Wat was je er blij mee en je ging er gelijk mee in de weer. Leuk om te zien hoe je dan hele gesprekken hebt met Mickey Mouse en hem van hort naar her sleept.
Om 15.00 uur was het eindelijk zover; we gingen Timo halen om dan vervolgens naar Het Vennenbos in Hapert door te rijden. Wat hadden we hier allemaal zin in! In Voorhout vroeg jij echter al of we er al waren en dit ging zo ongeveer de hele weg door. Mmmmm dat gaat worden straks in de zomer naar Frankrijk! De ene keer vroeg je er “zijn we er bijna” en daarna weer “papa/mama heeel lang nog?” Het filmpje wat op stond, daar keek je met een schuin oog mee en van in slaap vallen kwam niet veel terecht al had mama dat wel verwacht. Ook toen de film klaar was en Het Zandkasteel op ging, was je nog niet happy! Het was de verkeerde Zandkasteel!
Toen we er bijna waren, konden we gaan aftellen en zingen “we zijn er bijna”. De stemming kwam erin en toen waren daar eindelijk de vlaggen van Landal in zicht. Nog steeds vroeg ik mij af of je wel begreep wat we gingen doen? Of je wel begreep wat vakantie was?? Eenmaal in het huisje zei je “vakantie hier slapen?!” en “papa, mama daar slapen”. Zou je het snappen?
In het huisje ging je gelijk op onderzoek uit. Alle kamers werden geïnspecteerd, het speelgoed wat in het huisje aanwezig was, werd meteen uitgeprobeerd en de beddenverdeling werd door jou gemaakt.
Toen de bedden opgemaakt waren en de meeste spullen een plekje hadden, zijn we naar het Plaza gelopen en hebben daar lekker gegeten. De mannen pasta en pizza en mama lekker lasagne. Dit ging er allemaal lekker in. Na het eten hebben we het Plaza nog even verkend en hebben de jongste mannen nog even geracet in de gameplaza. Ook het zwembad werd bekeken. In het donker liepen we terug naar het huisje. Daar heb je nog even gekleurd, maar daarna was het toch echt tijd om te gaan slapen. We hopen dat je wat uitslaapt, omdat het wat later is dan normaal. Ik ben erg benieuwd hoe jouw eerste nachtje gaat worden hier, maar ik denk dat je zo slaapt.
15 Februari 2013 - 21:53
Gerrie En Eddy Slofstra:
Lieve allemaal,
Wat fijn om te lezen dat jullie al genieten van de vakantie . Heel veel plezier,lekker genieten van alles en we zijn nu al nieuwsgierig naar het verslagje van morgen. Hoe Luan het zwembad zal vinden enz ,wat heerlijk voor jou Timo voor het eerst met een broertje op vakantie. In gedachten zie ik jullie voor me als een stralendgelukkig Klavertje vier.
Heel veel liefs Opa en Oma Slofstra. -
16 Februari 2013 - 07:40
Vermist:
Goedemorgen,
Ik hoop dat jullie rond deze tijd nog heerlijk liggen te slapen net als de andere in huize Vermist. Geniet van elkaar en een fijne dag.
Liefs Maja en de rest van de Vermisten x -
16 Februari 2013 - 10:13
Oma En Opa Leiderdorp:
Hoi allemaal
Heerlijk een weekje vakantie. Dat betekent volop ontspannen, lekker uitrusten, leuke dingen doen met de kids, een extra wijntje, lekker uit eten, enz... Genieten dus en na die week dat gevoel vasthouden, want genieten kun je van :
Een kleine zonnestraal,
Een vrolijk gezicht,
Een lief complimentje,
of zo maar een gedicht.
Van een schattig kind,
Een aardig gebaar,
Een grap van een klasgenootje,
of mooi blond lang haar.
Van een naast elkaar lopend stelletje,
Een te gekke gast,
Een leuk nieuw shirtje,
of een (met bier) gevulde ijskast.
Van veel lieve vriend(innen),
Een supermaf plan,
Eigenlijk de normaalste dingen
Als je ze ziet...geniet je er elke dag van...!
Veel plezier en geniet er van...!
Knuffels voor de kids.