Kwetsbaar en klein maar ook o zo stoer
Blijf op de hoogte en volg Familie
17 Februari 2013 | Nederland, Noordwijk-Binnen
Eerst lekker een bakkie gedaan en daarna is Lo gaan douchen en brood gaan halen. Met Timo nam ik vast het programma voor die dag door. Al snel waren we (lees hij) eruit: ontbijten, zwemmen, speeltuin, kinderboerderij en weer terug naar het huisje. Prima plan leek mij en papa was er later ook mee eens. Deze volgorde vertelde we dus tegen jou en jij……………… Jij vond het prima want je hoorde zwemmen en dat was voor jou al reden genoeg om luid te juichen. Na het ontbijt dus snel de zwembroeken, kleren, jassen en schoenen aan en snel op naar het zwembad. Hier hebben we ons heerlijk ruim 2 uur vermaakt. We gingen van het grote bad, naar de kleine glijbaan, naar de grote donkere glijbaan, naar de wildwaterbaan, en nog een keer de wildwaterbaan, en nog een keer de grote glijbaan en dan weer de kleine waterbaan om vervolgens naar het grote bad te gaan en de golven te ervaren en vervolgens weer naar het warme bad en naar buiten. Daarna weer naar de glijbaan die donker is en heel hard gaat en weer naar de wildwaterbaan. En ga zo maar door.
Wat heb je weer genoten met zwemband en zwemvleugeltjes, zonder zwemvleugeltjes met zwemband en met zwemvleugeltjes zonder zwemband. Ook heb ik je een aantal keer kopje onder gehad en jij vond het allemaal prima. Je had het reuze naar je zin, had een glimlach van oor tot oor en kreeg er maar geen genoeg van. Ook de wildwaterbaan vindt je fantastisch! Verbaasd keken we elkaar aan hoe is het mogelijk! Voor de tweede keer in je jonge leven in het zwembad en dan al zo vrij en zo STOER! En ja je broer is maar wat blij met zo’n waterratje als kleine broer. Zelf is hij ook helemaal weg van zwemmen dus mama weet wel waar ze zit/lig op de camping straks in Frankrijk. Inderdaad bij het zwembad. Mmmm geen slecht vooruitzicht hoor! Voor je vader is het wat minder maar die gooit dan maar een hengeltje uit of neemt zijn fiets maar mee voor een rondje fietsen. Ik vind het een fantastisch vooruitzicht! En weet je wat ook zo geweldig was vandaag? Je grote broer zorgde zo goed voor je in het zwembad. Hij hield je in de gaten, hielp je als het lastig was, had je handje vast, etc. Hij was een lieve zorgzame broer voor jou! Top hoor Timo wat zijn we ook trots op jou zeg!
Na ons zwemavontuur zijn we lekker wat gaan eten in de brasserie. Jullie wilden beide een bord spaghetti nou die ging er lekker in. Daarna heb jij je laten schminken tot een kat. Je had dit gezien toen je met papa ging plassen en had er ook zelf om gevraagd. Je zag er schitterend uit (zie foto voor het resultaat). Vervolgens deed je nog een spelletje met je grote broer en daarna wilden jullie nog naar de game plaza. Hier heb jij een vrachtwagen bestuurd samen met papa en Timo heeft een spel gedaan met een race wagen. Als het aan jullie ligt, doen jullie alle race spelletjes daar! Op de terugweg hebben we het vlot genomen en zijn we via de kinderboerderij en de speeltuin terug gelopen naar het huisje.
In de kinderboerderij zag je een konijn en zei je ook “mama, konijn”. Ik was eigenlijk een beetje verbaasd dat je dit er zo uitgooide. De geitjes vond je leuk en wilde je ook wel meenemen naar huis. “mama, deze mee naar huis”, zei je. Hij mocht zelfs wel in je bedje slapen! Toen je in de kinderboerderij het klimparcours van de geitjes zag zei je “mama, Luan hier spelen!” Grappenmaker maar ik begreep het wel want het zag eruit als een speelparcours van een speeltuin. In de speeltuin heb je je dan ook flink uitgeleefd. Lekker gegleden van de glijbaan, geklommen in het huisje en lekker geschommeld op de vogelnestschommel.
Moe maar voldaan liepen we terug naar het huisje en moe was je want je wilde echt wel even zitten in de wagen. Maar goed dat we hem meegenomen hadden! Eenmaal in het huisje heb je lekker een banaan gegeten en gespeeld met de ds. Je had praatjes voor 10 en samen met papa had je een gezellig onderonsje. Papa moest een poes uitknippen maar gelukkig mocht hij hem eerst tekenen. Vervolgens hebben jullie hem beide ingekleurd en gaf je papa de nodige aanwijzingen hoe hij moest kleuren en wat hij moest inkleuren. Een top moment! Uiteindelijk begon je ook wat te dollen en dit liep uiteindelijk uit op een miscommunicatie tussen jou en je grote broer. Uiteindelijk eindigde het in huilen en op mijn schoot viel je al snel in diepe slaap. Je was helemaal op en dat was echt niet zo gek want wat hadden we veel gedaan!! Na ongeveer drie kwartier heb ik je proberen wakker te maken om wat te eten, maar dit lukte niet echt. Een bordje vla heb ik er nog in gekregen, maar meer ook niet. Snel je pyjama aangedaan en naar je slaapkamertje gegaan. Daar kreeg je nog even een huilbui en op mama haar schoot liet je je tranen de vrije loop. Je vocht tegen de slaap maar uiteindelijk won de slaap het van je gevecht en dicht tegen Mickey aan en met mijn hand in jouw hand viel je in slaap. Zo kwetsbaar, zo klein maar ook zo STOER was jij vandaag!!
17 Februari 2013 - 21:29
Marlou, Igor En MaJin :
Zo te lezen zijn jullie ook ontzettend aan het genieten en jullie hebben nog even. En wat is het toch geweldig om zo'n grote zoon te hebben, die zich zo bekommert om zijn kleine broertje. Koesteren die twee kanjers.
Liefs van,
Marlou (Igor, MaJin en Jibin) -
17 Februari 2013 - 22:38
Marjon:
Dit zijn dagen met een dubbel goud randje. Blijf genieten van de eerste tot de laatste minuut. Nou dat is volgens mij niet moeilijk als ik dit alles zo lees.
Liefs Marjon -
18 Februari 2013 - 07:49
Vermist:
Dat is heerlijk genieten van elkaar !! Op na de dag van vandaag.
Veel plezier XXX uit huize Vermist -
18 Februari 2013 - 22:45
Gerrie Slofstra:
Met Bink en Stoffel de schildpad is alles superbest.
En zo te lezen hebben jullie het heerlijk,dag dag liefs Opa en Oma Slofstra.