Ziek, ziek en nog eens ziek
Blijf op de hoogte en volg Familie
18 Maart 2013 | Nederland, Noordwijk-Binnen
Je had niet echt zin in eten en met moeite ging er wat appel in en later op de ochtend een banaantje. Drinken ging er wel in en verder vermaakte jij jezelf met het kijken naar de t.v. Meer wilde je ook niet. Aan het eind van de ochtend heb je even wat gespeeld met je AH keukentje maar ook toen zat je soms maar te zitten en te staren op de grond met de boodschappen tussen je benen. Met moeite at je een halve boterham en dronk je wat thee. Daarna heb ik je lekker op de bank gelegd om te slapen. Inmiddels was papa er en ging mama aan het werk.
Je sliep ruim een uur en at een mandarijntje toen je wakker was. Daarna wilde je in bad en hier heb je lekker in gespeeld. De temperatuur was ook wat gezakt dus dat was fijn. Na het bad heb je samen met papa gespeeld met de strijkkralen en natuurlijk liet je mama trots het resultaat zien toen het klaar was! Hij zag er dan ook prachtig uit. Even leek het erop dat je wat opknapte maar na het eten was het op. We zijn lekker naar boven gegaan en je voelde weer warm aan. De thermometer gaf aan dat je weer koorts had en met een paracetamol heb ik je in je bedje gestopt. Na een verhaaltje ben je gaan slapen althans dat hoopte ik, maar ben reeds drie keer boven geweest omdat het slapen niet lukt. Net heb je even gehuild en gaf je aan buikpijn te hebben. Na je even getroost te hebben, heb ik je weer toegestopt in de hoop dat je in slaap zou vallen, maar wederom al weer 2x boven geweest. Ik hoop zo voor je dat je in slaap valt want dan kan je tot rust komen ……….
Ziek
Ziek wat is dat toch naar
Ziek wat voelt dat toch raar
Ach, lief kind kon ik jouw pijn en ziek zijn maar overnemen
Ik zou niets liever willen dan jouw plaats innemen
Ik leg jouw pijn in de handen van de Heer
En bid tot Hem maak hem maar beter weer
Liefs mama
18 Maart 2013 - 20:47
Igor, Marlou, MaJin En Jibin:
Arme Luan, snel beter worden hoor.
Liefs,
Marlou -
18 Maart 2013 - 22:38
Familie Slofstra:
Lieve Allemaal,
Wat jammer dat we nu lezen dat jij lieve Luan zo ziek is, wat vinden we dat verdrietig voor jou en ook voor je mama en papa en voor Tmo. En nu zijn wij ook nog zo ver weg en kunnen niet op jou passen zodat je mama en papa kunnen werken.En ook niet fijn dat we nu niet even om het hoekje kunnen kijken hoe het met je gaat.Wat hebben we het heerlijk gehad en wat hebben we van jou Luan en je lieve broer Timo genoten. Oma durfde vanavond niet meer te bellen omdat het al een beetje laat was. Morgen gaan we mama bellen en we hopen dat je dan alweer een beetje bent opgeknapt.
Oma denkt nu aan het kindergebedje Here houdt ook deze nacht over Luan trouw de wacht.
Heel veel liefs en dikke knuffel van Opa en Oma Slofstra. -
19 Maart 2013 - 07:00
Marjon:
Wordt maar weer snel beter lieve Luan. Ben benieuwd hoe het vandaag met je gaat en of je vannacht een beetje hebt kunnen slapen. Ziek zijn is absoluut niet leuk, laat je maar lekker verwennen door papa en mama en je grote broer, want dat hoort er een beetje bij, bij ziek zijn.
Liefs Marjon -
19 Maart 2013 - 08:15
Vermist:
Heel veel beterschap Luan. Dat je snel weer beter mag zijn.
Liefs Bert, Maja, Anouk, Rick en Manon x -
19 Maart 2013 - 09:40
Pat, Bianca, Dion, Cas En Mats:
Heey lieve kanjer,
Wat vervelend, dat je ziek bent! We duimen, dat je maar heel snel weer opknapt.
Laat je maar flink in de watten leggen, dan komt het gauw weer helemaal goed!
Dikke knuffel van ons -
19 Maart 2013 - 21:23
Ingrid:
Hoi
Wat vervelend dat je ziek bent luan. Thomas hoopt dat je snel weer beter bent. De juf heeft de tractactie bewaard voor je..
Gr. Ingrid