Een half jaar bij ons!! - Reisverslag uit Noordwijk-Binnen, Nederland van Familie Slofstra - WaarBenJij.nu Een half jaar bij ons!! - Reisverslag uit Noordwijk-Binnen, Nederland van Familie Slofstra - WaarBenJij.nu

Een half jaar bij ons!!

Blijf op de hoogte en volg Familie

15 April 2013 | Nederland, Noordwijk-Binnen

Wow wat gaat de tijd snel!! Vandaag ben jij precies een half jaar bij ons!! Vandaag sloten wij je een half jaar geleden in onze armen!! Een half jaar geleden ontmoette wij jou voor het eerst! En kijk nou eens; wat voor kanjer jij bent! Hoe goed je je al kan verwoorden! Hoe goed je al de Nederlandse taal beheerst! Hoe heerlijk het is om jou bij ons te hebben en hoe onwerkelijk het soms nog is. Hoe verwonder ik kan kijken naar je als je ligt te slapen in ons bed, in ons huis!! Wat is het genieten met jou!!!

Vandaag, maandagavond, de avond waarop ik vaak terug denk aan onze eerste ontmoeting en nu vandaag precies een half jaar geleden blik ik weer terug. Terug op dat ene mooie moment dat jij papa aan keek en die mooie lach om je gezicht had. Dat ene moment want jouw moeder wist vast te leggen. Dat ene moment dat niemand ons meer afpakt. Dat enen moment waar we vele jaren naar uit hadden gekeken. Dat ene moment dat alle pijn en verdriet van het verlangen naar een kindje deed vergeten en afsluiten. Dat ene moment dat een nieuwe start was voor jou; een start bij jouw papa, mama en grote broer. Dat ene moment dat jouw leven en ons leven deed veranderen. Zo bijzonder, zo mooi, zo niet te beschrijven, zo ………………….

Ik weet nog van die dag dat we ons vroeg moesten melden en dat rond het ontbijt bij mij de zenuwen opeens toenamen. Ik had ook niet zo lekker geslapen die nacht. We gingen eerst met de gids regelen dat we een andere kamer kregen en daarna liepen we naar de bank om onze euro’s om te wisselen. Met heeeeel veel geld liepen we over straat maar met een nog grotere stapel Chinese bankbiljetten liepen we 20 minuten later de bank uit. Daarna vertrokken we met de auto. Waarheen was voor ons een groot vraagteken. De gids kletste ondertussen honderduit over de omgeving en opeens stopte we. We moesten uitstapten en de gids vloog al weer voor ons uit. Wij er achteraan en voordat we het wisten stonden we oog in oog met jou! Heel bijzonder moment maar ook zo onverwachts weer! Je liep op jouw papa af en keek hem aan met een glimlach om je mond en gaf hem een knuffel. Wow wat een schitterend moment! Ik voelde de tranen opkomen en wilde het wel uithuilen, maar ik werd al weer geroepen door de gids want de papierwinkel wachtte. Snel de tranen weggeslikt en aan de slag gegaan met het invullen van de nodige formulieren, krabbels en duimafdrukken!

Ik weet ook nog goed dat ik wel steeds even naar je moest kijken en er van alles door me heen ging op dat moment. Ik schreef die avond: “Zo bijzonder, zo mooi, zo lang naar verlangd, onze langgekoesterde droom is eindelijk uitgekomen!” En tegelijkertijd dacht ik wat moet er allemaal wel niet door jouw hoofdje heen moeten gegaan op dat moment?! En dan jouw grote broer. Hij was met 1 woord geweldig!! Hij speelde met je, maakte foto’s en filmde. Wat een toppertje!!

En dan die dag toen we je uiteindelijk voor ons alleen hadden. We gingen lekker eerst wat eten en daarna spelen en rusten in het hotel. Je had het prima naar je zin en noemde ons al papa en mama en Timo.
Daarna zijn we lekker gaan wandelen langs het West Lake en jij had plezier onderweg door op de blaadjes te stampen en te springen van de stoepjes. Je lachte er zichtbaar bij. Het avondeten deden we bij de KFC en daar smulde je heerlijk van. Eenmaal in het hotel ben je lekker in bad gegaan en rustig in geslapen in je eigen bedje. Wat een geweldige eerste dag was dat met je en wat zijn er vele nog gevolgd en zullen er nog heel veel komen. Ik heb het vaker geschreven maar je bent echt een verrijking voor ons als gezin. Je leert ons heel veel en dank zij jou heb ik weer leren genieten van de kleine dingen in het leven. Die kleine, mooie en bijzondere dingen die o zo gewoon lijken maar o zo bijzonder zijn. Net zoals jou; bijzonder mooi!!

• 15 April 2013 - 22:07

Marjon:

't zijn de kleine dingen die het doen, die het doen, 't zijn de kleine dingen die het doen......
    Blijf vooral ontzettend genieten en oog houden voor die kleine bijzondere dingen.....die kleine dingen.....ze zijn absoluut de moeite waard.

Liefs Marjon

• 16 April 2013 - 07:38

Vermist:

Lieve vrienden,
    Ik weet nog het sms je wat ik kreeg, dat jullie Luan in julllie armen hadden gesloten. En deze mooie kanjer mochten wij twee weken later op schiphol ontmoeten en vooral tijd in ons hart sluiten. Nu een half jaar later al vele herinneringen van mooie momenten, vele gebeurtenissen en vele emoties.
    Wat heeft Luan jullie leven verrijkt.[en ook de onze]
    Een dikke knuffel uit huize Vermist x