Mijn eerste en mijn laatste Koninginnedag!
Blijf op de hoogte en volg Familie
30 April 2013 | Nederland, Noordwijk-Binnen
Nadat papa en mama gedoucht hadden, zijn we lekker gaan ontbijten. Jullie genoten van een warm croissantje en papa en mama van de rijstepap. Jij vond die ook wel lekker en wilde ook wel, maar was helaas op! Ondertussen genoten van de Koningin, aankomende Koning en Prinses en later natuurlijk van de Prinses, Koning en nieuwe Koningin! Wat een feest om daar naar te kijken en elke keer als je de nieuwe Koning of Prinses zag riep je “kijk mama Koning! of kijk mama Majesteit!” en dan gingen we natuurlijk weer zingen.
Na het ontbijt hebben jullie je aangekleed en beide heren kozen voor hun eigen oranje t-shirt; niet die van de Koningsspelen. Jij wilde nog mooie vlaggetjes op de wangen en de maakte je grote broer bij jou. Tot slot je oranje wuppie pet op en je was er klaar voor. Allereerst gingen we naar de rommelmarkt in Barneveld. Altijd leuk weer om langs al die kleedjes te struinen en wat leuks te scoren. Ondanks mijn uitleg dacht je dat we gingen winkelen en uiteindelijk maakte jij zelf er van dat we de Koning gingen zoeken. Ach, ja prima plan om die te zoeken, maar eenmaal in Barneveld bleef je maar roepen :”waar is ie nou?!”
Je keek verder je ogen uit en wilde alles wel hebben, maar ja dat vond mama geen goed plan! Ondanks de drukte hield je het goed vol en besloten we je om je deze keer niet te laten slapen. Jij benoemde dit zelf nog vele keren die middag en zocht waarschijnlijk de bevestiging dat het echt niet hoefde. Nadat we alle kleedjes gezien hadden gingen we richting huis. Deze keer kwamen we niet bepakt en bezakt thuis. We hadden alleen een mooie auto-/treinbaan van Wader gekocht en bij een ander kleedje nog wat losse wegen daarvan. Een mooie set! Timo was blij met zijn nieuwe graver en de mannen dachten dan ook toen we weer thuis waren, dat ze konden gaan spelen. Maar nee we gingen alleen even de auto omruilen voor de fiets om nog even bij de zeskamp te gaan kijken in Stroe. Licht teleurgesteld gingen ze mee, maar eenmaal in de fietskar genoot jij wel en keek jij je ogen uit!
En bij de zeskamp hebben ze zich prima vermaakt en na een klein uurtje zijn we weer richting de camping gegaan. Hier gingen de mannen natuurlijk, nadat ze oude broeken aan hadden gedaan, heerlijk spelen met hun nieuwe speelwaar. Jou hielp ik natuurlijk de baan bouwen en daarna vermaakte je er prima mee. Mooi stevig speelgoed voor maar weinig! Altijd leuk om te kopen en als ze zich er dan ook nog mee vermaken dan is het helemaal top.
Van de warme hap genoten de mannen en daarna was het toch echt tijd om al het speelgoed op te gaan ruimen. Zonder mopperen ruimde je alles keurig op, je haalde je fietsje op in de speeltuin en daarna kleedde je je om en trok je je pyjama aan. Het was namelijk de hoogste tijd om te gaan slapen. Je grote broer ruimde ook alles keurig op en daarna heeft hij je papa geholpen met de afwas. Wat fijn dat we twee van die schatten van een kinderen hebben die zo goed met alles helpen. Daar zijn we reuze trots op.
Toen beide ook eenmaal in hun bedje lagen, waren ze snel in dromenland. Moe van het feestgedruis, moe van het buiten spelen en moe van alle indrukken die deze dag weer gebracht hebben. We kunnen terug kijken op een hele mooie Koninginnedag! Een die we niet snel zullen vergeten!
Lang leve de Koning en Prinses Beatrix bedankt voor al die mooie jaren!! Hiep hiep hoera!
30 April 2013 - 21:45
Connie:
Hee Luan,
Ik had ook zo'n pet op vandaag op mijn werk en een rood wit blauwe oranje sherp, rode schoenen er bij en zo maakten we het nog gezellig en fleurig in het ziekenhuis.
Benieuwd morgen naar jullie koninginnedag. knuffels uit Gouda. -
01 Mei 2013 - 07:28
Vermist:
Goedemorgen, De foto's zien er fleurig en zonnig uit, dan zal de dag ook wel zo zijn verlopen... Gefeliciteerd met onze nieuwe koning.
liefs uit Huize Vermist x