Nee, mama die is nie goed
Blijf op de hoogte en volg Familie
04 Mei 2013 | Nederland, Stroe
De gehele ochtend heb je lekker buiten gespeeld. Daarna heb je mama geholpen met het doen van de boodschappen. Ondanks dat je in eerste instantie geen zin had, heb je heel goed geholpen en kletste je honderduit. Toen we terug kwamen, vertrok je vrijwel direct weer richting speeltuin om te gaan spelen. Zo af en toe kwam je even langs om wat te drinken of even rustig te spelen in de zandbak. Maar man man man wat had jij het druk met spelen. Je sprong op de trampoline en fietste erop los.
Het hoogte punt van de middag was toen je langs kwam in een roze Mercedes auto die op elektriciteit ging. Geweldig hoe je straalde en ervan genoot. De auto was van de kleindochter van de boer, maar die was even weg dus mocht jij hem uitproberen. Wat lief en wat een geslaagd idee! Ik zou er bijna 1 kopen voor je. Alleen al voor die stralende ogen van je!
Lastig was dan ook toen je niet er meer op kon omdat de kleindochter terug was. En zo leer je elke dag weer bij. En nee leren is niet altijd leuk. Dat houdt ook in dat je moet leren om met teleurstellingen om te gaan. En dat is de ene keer makkelijker dan de andere keer. En leren houdt ook in dat je niet altijd je zin krijgt, je grote broer niet altijd wil spelen met je, je soms dingen moet doen die je niet altijd wil, en ga zo maar door. En dat is dan ook maar een kleine opsomming van alle zaken die jij op een dag meemaakt.
En dan heb ik het nog niet eens over de indrukken die je op doet. De nieuwe dingen die je ziet, de nieuwe dingen die je meemaakt, de nieuwe woordjes en liedjes die je leert en al die nieuwe mensen en kinderen die je weer heb leren kennen.
Kortom ik begrijp wel dat het dan op een gegeven moment een beetje op is en je dan uiteindelijk alles eruit laat komen in een huilbui. En daar eindigde deze dag uiteindelijk dan ook mee.
Want het is niet niks wat jij mee maakt in je prille leventje hier in Nederland. Van helemaal niets naar een heleboel, naar een wereld waarin zoveel liefde is, die zoveel groter is dan je in je eerste vier jaren hebt gezien en gehad. Een wereld die totaal nieuw is, maar wel een wereld waar jij o zo van geniet. Een wereld waarin jij zo tevreden en energiek vol rond loopt. Een wereld waar jij van geniet en een wereld die geniet van jou!
05 Mei 2013 - 11:12
Vermist:
Hallo,
En wij genieten mee in het wereldje van jullie...
Liefs uit Huize Vermist x
05 Mei 2013 - 11:30
Beulah:
Hallo wereld...
Hallo Luan...
En in die wereld hoort ook Luan en Luan hoort ook in deze wereld.
Een wereld met veel liefde en om te geven en te ontvangen.
XX Beulah -
05 Mei 2013 - 14:47
Beulah:
Nadat ik vanmorgen dit verlag had gelezen moest ik steeds aan dit liedje denken.
Ik vind het zelf heel toepasselijk.
Ga naar You Tube en zoek naar: Kinderen voor Kinderen, Hallo Wereld!
(Helaas weet ik niet hoe ik dat over kan zetten naar hier, en vraag mij af dat wel kan.)
XX Beulah -
10 Mei 2013 - 21:58
Igor, Marlou, MaJin En Jibin:
Die auto's doen het goed bij die jongens. Hier thuis nog zo'n fan van de elektrische auto (van zijn vriendje Jordi van de camping).
Liefs Marlou