En toen was het weer maandag - Reisverslag uit Noordwijk-Binnen, Nederland van Familie Slofstra - WaarBenJij.nu En toen was het weer maandag - Reisverslag uit Noordwijk-Binnen, Nederland van Familie Slofstra - WaarBenJij.nu

En toen was het weer maandag

Blijf op de hoogte en volg Familie

27 Mei 2013 | Nederland, Noordwijk-Binnen

Ja, ja die weekenden vliegen om en dan is het weer zo maandag; de eerste dag van en volle week. Maar 1 voordeel we tellen altijd weer af als dat eerste nachtje voorbij is. Nog 4 nachtjes slapen en dan gaan we weer naar de camping. Wat een luxe en heerlijk vooruitzicht. Als het even tegen zit dan maakt dit vooruitzicht alles weer goed.

Je werd moeilijk wakker vanochtend en nog half slapend heb ik je uitgekleed en met kleine spleet oogjes (nee niet omdat hij een Chineesje is maar omdat je oogjes minimaal open waren!) heb ik je onder de douche gezet. Daar werd je langzaam wakker en je genoot van de warme stralen. Eenmaal uit de douche wilde je gelijk met mama knuffelen maar ja dat vond ik niet zo’n goed plan. Eenmaal droog knuffelde we erop los en met moeite kreeg ik je los om je verder aan te kleden. Beneden onderhandelde je met papa over je ontbijt en kennelijk was dit naar wens want toen ik beneden kwam, had je bijna alles al op! Wat ben je toch een grote kanjer.

Mama bracht je naar school en je had er weer zin in want huppelend over het schoolplein ging je voor mij uit! En zo kwam je vervolgens om kwart over drie ook weer uit school. Alleen het laatste stukje rende je naar mij toe in je armen. Een heerlijk moment altijd om dat stralende gezichtje van jou weer ter zien en je armpjes om mijn nek heen te voelen. Van de juf hoorde ik dat je wel heel enthousiast was vandaag en waarschijnlijk wel heel erg moe zou zijn. Je wilde weer van alles en was niet af te remmen. Gelukkig had de juf je door en gaat ze zorgen dat je wat minder over je eigen grenzen heen gaat en dat je op tijd uitrust. En ja dat je moe was, dat merkte ik later wel.

We gingen namelijk nog even boodschappen doen en je begon heel enthousiast maar op een gegeven moment klom je in de wagen en at je een broodje en ja hoor op een gegeven moment was het wel heel erg stil! Je sliep met het broodje nog in je hand. Wat was jij moe. Gelukkig moesten we nog langs een aantal winkels en zo kon je nog een klein half uurtje slapen. Toen ik je eenmaal in de auto tilde was je weer helemaal wakker en aanwezig! Je vroeg natuurlijk gelijk om je broodje en mama beloofde je dat je deze thuis mocht opeten. Eenmaal thuis heb je dat dan ook gedaan in de tuin en daarna ben je heerlijk in de zandbak gaan spelen. Lekker alleen maar wat genoot je! Je grote broer maakt e zijn huiswerk buiten en ging daarna even voetballen. Heerlijk wat zo’n zonnetje allemaal wel niet kan doen!!

Het eten vond je wat minder (tortilla’s) maar de vulling die erop lag vond je heerlijk. Zelfs de guacomolo saus ging er goed in bij jou. Na het eten zijn we naar boven gegaan en hier heb jij jezelf uit- en aangekleed. Dit kost best veel tijd maar het lukt je allemaal wel!! En wat ben je dan trots op jezelf en ik natuurlijk op jou!! We hebben nog even geskyped met opa en oma Leiderdorp maar helaas was de verbinding niet echt goed en konden we ze niet goed zien en slecht verstaan. We hebben wel veel gelachen dus dat maakte de slechte verbinding weer goed.

Na de skyp sessie nog een verhaaltje gelezen en daarna was het toch echt de hoogste tijd om te gaan slapen. Je had nog geen sokken aan (deze heb je altijd aan gehad als je een gewone pyjama aanhad) en ik liet het even zo. Want ja de zomer (hij zal toch een keer komen…..) komt eraan en om dan nog sokken aan te hebben in bed……. Maar eenmaal beneden riep je natuurlijk al weer om je sokken. Ik ging naar boven en zei dat het niet nodig was nu omdat het niet meer koud was. “o”, zei je “is nie meer koud!” en toen ik dat bevestigde was het oké. Hopelijk val je snel in slaap zodat je een flinke tuk kan doen tot morgenochtend!

• 27 Mei 2013 - 20:41

Vermist:

Ja en toen was het weer maandag..

Maar gelukkig hebben jullie vmi. na school en werk lekker kunnen genieten van de zon, buitenspelen en elkaar.

Buitenspelen

Wie komt er mee buitenspelen
    De buurtkinderen staan al klaar
    Je hoeft je nooit een tel te vervelen
    Kusje voor mama en rennen maar

Tikkertje of badminton
    Gewoon midden op de straat
    Lekker spelen in de zon
    Het liefste tot die ondergaat

En valt het weer een keertje tegen
    Dan trek je jas en laarzen aan
    Lekker sjokken door de regen
    En met zijn allen door plassen gaan

Liefs uit Huize Vermist x

Ps. Luan heb je al koude voetjes ???

• 27 Mei 2013 - 21:58

Marjon:

Wat hebben jullie weer een heerlijk weekendje achter de rug. Een weekend vol met nieuwe indrukken en belevenissen. Super zo'n stekkie om van een drukke werk/schoolweek even bij te komen, bij te tanken en te genieten van en met elkaar.
    De eerste dag van de nieuwe week is alweer om en jullie kunnen weer gaan aftellen; nog 4 nachtjes slapen....Morgen weer een fijne dag.

Liefs Marjon