“Luan snap nie mama” - Reisverslag uit Noordwijk-Binnen, Nederland van Familie Slofstra - WaarBenJij.nu “Luan snap nie mama” - Reisverslag uit Noordwijk-Binnen, Nederland van Familie Slofstra - WaarBenJij.nu

“Luan snap nie mama”

Blijf op de hoogte en volg Familie

14 Juni 2013 | Nederland, Noordwijk-Binnen

Vanochtend rond half 8 werd je wakker. Gezellig bij mama in bed hield je het nog een klein half uurtje vol en toen zijn we het bed uitgegaan. Timo was ook al wakker en samen stapte jullie onder de douche. Altijd een heerlijk momentje als jullie samen douchen en vooral ook om te zien hoe grote broer kleine broer helpt en hoeveel lol jullie samen hebben.
Terwijl mama onder de douche stond kleedde jij jezelf aan en daarna hebben we met z’n drieeen ontbeten.

Op het programma stond vandaag school maar ook weer niet. Het was studiedag dus jullie hadden geen school. Maar morgen is er op school een Fancy Fair voor het Groene Schoolplein en aangezien mama in de werkgroep zit, gingen we vanochtend naar school om alle spullen die we gekregen hadden voor de rommelmarkt te sorteren. En ja leg dat maar eens uit……. Jij zei nog “Luan zit naast juf” en mama deed de ene poging na de andere om het uit te leggen maar uit jouw mondje klonk “Luan snap nie mama!” En ja dat begrijp ik ook wel.

Eenmaal op school snapte je het ook nog niet maar uiteindelijk ging je lekker je gang en speelde je buiten en binnen en hielp je met het sorteren van het speelgoed. Nou ja sorteren; jij testte alles uit. Het was ene soort walhalla voor jou en je kwam om de haverklap bij mama en zei dan “mama deze centjes betalen voor Luan?” En dan keek je met die donkere ogen naar me en die vragende blik! En ja zo brachten we een x aantal dozen met speelgoed maar namen we ook weer wat mee terug.

Er waren gelukkig ook nog heel veel andere kindjes, ook uit je klas, en je hebt weer genoten op jouw manier. Om half 2 hielden we het voorgezien en zijn we naar huis gegaan. Op school had je al het een en ander op dus na nog wat drinken en een toiletstop ben je heerlijk gaan slapen. Je sliep ruim 2 uur dus je kon er weer tegen aan.

Na het slapen heb je even gespeeld en wat gedronken en toen zijn we eerst naar mama’s werk geweest om mappen op te halen. Hier steelden jullie natuurlijk weer de show. Daarna zijn we een cadeautje gaan kopen voor vaderdag. Jij blijft maar volhouden dat papa jarig is en dat papa vanavond cadeautjes krijgt. Nadat ik je verteld had dat het nog 2 nachtjes slapen was zei je “ooooooo ja, twee nachtjes slapen dan papa jarig!”

In de winkels vermaakten jullie je optimaal en ja of we geslaagd zijn…….. daar zeggen we nu niks over want papa lees natuurlijk mee. Dus het blijft nog even geheim! Daarna heeft mama jullie bij opa en oma Slofstra gebracht. Hier gingen jullie lekker eten en mama ging bij papa eten die een uitje had van de BHV (bedrijfshullpverlening). Ook dit vond je maar raar, maar je legde je er maar bij neer.

Bij opa en oma hebben jullie heerlijk gegeten en je prima vermaakt na het eten buiten. Toen mama jullie tegen negenen kwamen halen, waren jullie net binnen en gingen drinken en chips eten. Ja daar kan geen mama tegen op. Jouw oogjes kon je nog amper open houden en het vertellen wat je allemaal gedaan had, lukte ook niet helemaal meer. Maar toch had je nog wat gevatte opmerkingen en deed je ons meerdere malen lachen. Nadat alles op was, zijn we snel naar huis gegaan en hadden de mannen heel snel hun pyjama aan.

Ik heb jouw weer op je eigen bedje gelegd met een nieuw speeltje. Een projector die plaatjes op het plafond laat zien met een muziekje. Tien minuten lang kun je hiervan genieten en wie weet val je lekker in slaap. Na de eerste 10 minuten ging je mij natuurlijk roepen en heb ik hem nog 1x voor je aangezet en gezegd dat je lekker daarna moet gaan slapen. Tot nu toe is het stil dus ik ben benieuwd of je lekker in dromenland ligt. Morgen weer een gezellig dagje op school en genieten van de fancy fair. Natuurlijk ga je mee en zullen we zien hoe lang je het volhoudt. Slaap lekker mijn lieve schat!

• 15 Juni 2013 - 08:45

Vermist:

Een heerlijk wel en niets doen dagje. Hopelijk wordt de fancy fair een succes.
    En op zaterdag naar school......weet nie !

Een gezellige dag, liefs uit huize Vermist x