Een hang dagje
Blijf op de hoogte en volg Familie
06 September 2013 | Nederland, Noordwijk-Binnen
Vooral van je been had je last. De halve ochtend liep je (als al liep) als een oude man te slepen ermee en toen ik voelde op de plek van de prik, voelde ik een harde schijf en hij gloeide helemaal. Een koude lap wilde je er niet op. Je speelde in eerste instantie lekker op de grond met de playmobil brandweer- en politie auto’s, maar al snel kroop je vermoeid op de bank en keek je wat t.v. Uiteindelijk gaf je je over aan je vermoeidheid en viel je lekker in slaap. Je sliep ruim 1.5 uur.
Toen je wakker was, gloeide je helemaal en de thermometer wees verhoging aan. Met een paracetamol ging je verder spelen waarbij je zo op zijn tijd de vraag stelde aan mij; “mama!” “ja, Luan?!” “gaat het goed?” “Ja, hoor lieve schat het gaat goed en met jou?” “ook, mama!” Dit herhaalde zich door de gehele dag heen vele malen. Daarnaast speelde je in stilte verder en riep je mama zo af en toe om te helpen. Soms hoorde je een brandweerwagen geluid, maar over het algemeen was je stilletjes.
Om 15.15 uur hebben we Timo van school gehaald. Mama moest nog even praten met een andere juf en daarna zijn we lekker naar huis gegaan. Je was blij dat Timo er weer was en samen hebben jullie lekker gespeeld met de playmobil en daarna nog een tijdje alleen.
Aan het eind van de middag klom de temperatuur op naar 38.8 graden en wederom maar weer een paracetamol gegeven. Met moeite kreeg ik de gehele dag door eten en drinken naar binnen maar bij het avondeten at je lekker je bordje leeg en wilde je nog wel een 2e schaaltje appelmoes. Mama kreeg weer een mooi compliment van je: “goe gemaakt mama!” Altijd weer fijn om te horen dat het eten wat je gekookt heb smaakt. Na het eten heb je nog even wat gespeeld maar daarna was het toch echt tijd om lekker te gaan slapen. En ja met die warmte is dat best lastig maar uiteindelijk viel je toch lekker in slaap. Hopelijk voel je je morgen beter lieve schat!
06 September 2013 - 09:35
Marjon:
He wat vervelend die prikken. Maar wat lekker dat je een dagje kon bijkomen bij mama thuis. Bijkomen van de prikken en van de eerste daagjes school, want ook dat is intensief en ik snap best dat je heeeeel erg moe bent.
Nu lekker weekend, uitrusten en weer even genieten van en met elkaar.
Liefs Marjon -
07 September 2013 - 07:05
Vermist:
Lieve Luan ,
Hopelijk ben je ondertussen weer een beetje opgeknapt, en kun je lekker spelen op de camping.
Veel plezier daar !!!
Liefs uit Huize Vermist