Zondag - Reisverslag uit Stroe, Nederland van Familie Slofstra - WaarBenJij.nu Zondag - Reisverslag uit Stroe, Nederland van Familie Slofstra - WaarBenJij.nu

Zondag

Blijf op de hoogte en volg Familie

08 September 2013 | Nederland, Stroe

Vannacht hebben de mannen heerlijk geslapen. Timo stond wel vanochtend vroeg in de caravan dat hij niet kon slapen vanwege de regen. Dus papa en Timo ruilde van plek en zo sloepen we verder tot een uur of half 10. Althans dat dachten we want later bleek dat half 9 te zijn. Buiten regende het er flink op los dus we leven lekker in de voortent zitten. Kacheltje aan en tv aan en zo kwamen we de eerste uren door. Jullie keken filmpjes op de ipad/tablets en mama en papa t.v. Heerlijk hoor zo langzaam op starten met koffie, ontbijt en de regen die zich goed liet horen op de voortent!

Toen het droog was, zijn de mannen gaan douchen en daarna hebben ze lekker buiten gespeeld. Jij speelde afwisselend binnen en buiten. En dat begreep ik ook wel want de zon was ook afwisselend aan en uit. Maar het belangrijkste was dat jullie je prima vermaakte en daardoor papa en mama natuurlijk ook.

De dag vloog zo om en voordat we het wisten, was het alweer tijd om te eten. De enige die echt zin had daarin was je papa. Wat ons betreft had het nog wel heeeeeel lang mogen duren!

Na het eten was net al snel weer tijd om te voeren en niet veel later gingen we helaas weer richting huis. Onderweg hebben we nog lekker een ijsje gehaald voor Timo en ijsdrinken (milkshake) voor ons. Als het aan de jongens ligt dan zouden we dat elke week doen!! Onderweg ben je heerlijk in slaap gevallen en nu maar hopen dat je straks zo verder slaapt tot morgen! Op naar de maandag en dan kunnen we alweer aftellen naar vrijdag!!!!

• 08 September 2013 - 20:23

Maja:

Heerlijk een knus zondagje. Liefs maja

Familie

Welkom op onze website Op Reis Naar Jou! Op deze website kunnen jullie onze reis volgen naar onze zoon Luan in China en hoe het met ons verder gaat in Nederland. Veel plezier met lezen en schroom niet om een berichtje achter te laten!

Actief sinds 21 April 2012