Druk, druk, druk
Blijf op de hoogte en volg Familie
11 September 2013 | Nederland, Noordwijk-Binnen
En zo ook was het vanavond je allemaal iets te veel.
Mama was laat thuis en daarnaast hadden papa en mama een dubbele boeking qua afspraken. Oma kwam oppassen, jij wilde nog een filmpje kijken, maar ook dat mama je naar bed bracht. Daarnaast was je vol van je schoolreisje morgen. En ja wat is nou een schoolreisje?! Gelukkig weet je dat mama met je meegaat en je ogen stralen dan. Maar toch waren er ook even tranen.
De oplossing hebben we uiteindelijk gevonden. Mama heeft je naar bed, ons bed, gebracht en daar heb je een filmpje gekeken en oma zou je dan toestoppen. Helaas was de verbinding niet helemaal super boven en zijn we toch weer naar beneden gegaan. Oma was er reeds dus samen met oma heb je brandweer Sam gekeken en daarna ben je lekker gaan slapen.
Toen papa echter ruim 1,5 uur later thuis kwam, hoorde hij je roepen. Je had wel geslapen, maar was weer wakker geworden. Niet lang daarna kwam mama thuis en toen ze bij je boven kwam, brak je. Dicht tegen mama aan liet je je tranen de vrije loop en daarna knuffelde we eventje lekker erop los. Uiteindelijk ben je met mama's hand in jouw hand in slaap gevallen; dromend ban de dag van morgen.
11 September 2013 - 23:02
Marielle Schaap:
Ahh, het valt allemaal soms niet mee... Gelukkig mag Luan ervaren dat jullie er onvoorwaardelijk voor hem zijn, al zijn jullie soms even niet fysiek in de buurt. Succes met het zoeken van ritme en regelmaat en veel plezier op schoolreisje morgen!!! -
12 September 2013 - 07:27
Vermist:
Druk druk druk ook in luan zijn hoofdje
Gelukkig heb je een beetje kunnen ontladen en kan je vandaag genieten van je eerste schoolreis. Heel veel plezier. Liefs uit huize vermist. X