Het wachten wordt beloond - Reisverslag uit Noordwijk-Binnen, Nederland van Familie Slofstra - WaarBenJij.nu Het wachten wordt beloond - Reisverslag uit Noordwijk-Binnen, Nederland van Familie Slofstra - WaarBenJij.nu

Het wachten wordt beloond

Blijf op de hoogte en volg Familie

20 Augustus 2012 | Nederland, Noordwijk-Binnen

Dinsdag 14 augustus 2012.

Vanmiddag werden we gebeld door Kind&Toekomst met de vraag of onze LOA onderweg was. Lo reageerde nog met dat is goed nieuws en begreep niet echt goed hoe en wat. Ze vertelde echter dat de LOA door hun 7 augustus verstuurd was! Toen viel het kwartje. Wij zijn op vakantie en de ouders van Lo doen de post. De brief is aangetekend verstuurd en zij dachten dat het een pakketje was dat bezorgd was. Dit was echter de brief waar we nu alweer 4 maanden op het wachten zijn. Lo vertelde tegen de medewerkster dat hij morgen de brief zou ophalen en dat hij zsm hun kant op kwam. Zij vertelde vervolgens dat ze dan nog even zou wachten met het versturen van de brieven naar China tot onze brief binnen was. Dit laatste was goed nieuws. Fijn dat ze ons gebeld hebben. Ik baalde echter wel even toen ik hoorde dat de brief, waar we al zo lang op wachten, al langere tijd ligt te wachten op ons en dat we van niks weten. Lo heeft dan ook gelijk zijn ouders gebeld. Zij zouden vanavond kijken hoe en wat en dan ons bellen. Zo gezegd zo gedaan dus. Ondertussen maar plannen gemaakt voor morgen. Lo gaat vroeg uit de veren en rijdt dan op en neer naar Noordwijk om de brief op te halen. Daarna richting de camping voor een bakkie en dan vervolgens op naar Halle om de brief weer ondertekend af te leveren. Zo komt alles dan toch nog op zijn pootjes terecht ondanks de vertraging.

• 22 Augustus 2012 - 11:34

Gerrie Slofstra:

Wij vonden het heel erg vervelend toen we van Lodewijk hoorden dat het aangetekende pakketje de belangrijke brief was er stond n.l ook niets op het formulier wat voor een pakketje het was.
    Wij leven intens met jullie mee ,en zijn zo blij voor jullie dat het nu echt aftellen is.
    Hopen snel op het grote heerlijke bericht.
    Inmiddels heb ik de kleertjes voor Luan gestreken was daarbij in gedachten heel dicht bij dat mannetje in China.

Liefs van ons Pa en Ma Slofstra.

• 22 Augustus 2012 - 21:44

G De Boer:

Beste Lodewijk, Daniëlle en Timo,

Wat een geweldig goed bericht voor jullie dat er na lang wachten eindelijk een heel positief bericht uit China is gekomen! Waar jullie al zo lang en intens mee bezig zijn, wordt ineens realiteit en al snel ook!
    Onze welgemeende gelukwensen. Wij zullen jullie met veel belangstelling gaan volgen, heel fijn dat wij op jullie lijst staan.
    De familie Troost heeft naast al het verdriet om Lotte jullie reis naar China om Luan op te halen, heel hard nodig.
    Wij hopen dat de ontmoeting met het jongetje een mooie en bijzondere ervaring voor jullie mag worden en dit wensen wij jullie ook toe. Het is prachtig waar jullie toe besloten hebben en heel moedig. Het zal best een zware weg worden in vele opzichten met hopelijk uiteindelijk een blij, gelukkig kind dat jullie deze kans en toekomst bieden. Heel veel succes met alles.
    Speciale groet van Gerard en Willemien de Boer.

• 22 September 2012 - 16:41

Gedicht Marinus Van Den Berg:

Waar je ook gaat
    Waar je ook moet zijn
    Waar je ook bent
    Blijf in de liefde

Wat er ook gebeurt
    Wat je ook overkomt
    Wat je ook wordt aangedaan
    Blijf in de liefde

Wat je ook vraagt
    Wat je ook hoopt
    Wat je ook gelooft
    Blij in de liefde

Liefde zal je doen opstaan... altijd weer !