Een rekening en nog een rekening met .........!!!!
Blijf op de hoogte en volg Familie
24 Augustus 2012 | Nederland, Noordwijk-Binnen
Vrijdag bij thuiskomst snel de mail weer even naar binnen gehaald. En ja hoor daar zat iets bij bij namens Kind & Toekomst! De bijlage opende ik snel en zag dat het weer een rekening was. Maar deze keer ging hij over onze tickets. Mijn ogen vlogen over de getallen en woorden op zoek naar dat ene.....en ja hoor daar stond het: Voorlopige afreisdatum 28 september!!!! Wat ik toen voelde is niet te omschrijven. Snel belde ik naar Lo die natuurlijk niet gelijk opnam. Pas de 2e keer nam hij op en vertelde ik hem het goeie nieuws! Daarna mijn ouders gebeld en mijn vriendin! Het is allemaal nog voorlopig maar toch. Als een kip zonder kop heb ik de spullen ingepakt voor het weekend naar Stroe terwijl Lo het bedrag overmaakte voor onze tickets! Nu is het wachten op onze definitieve afreisdatum en dat kan zo weer 2 weken duren. Maar we zijn weer een stapje dichterbij.
Dit weekend stond de zondag dan ook in het teken van het maken van een weekplanning voor de komende 5 weken!
29 Augustus 2012 - 11:37
Jeroen :
Hallo familie Slofstra,
Ik zal jullie volgen met deze bijzonder reis.
En ben erg benieuwd naar alle dingen die julle daar meemaken.
Ik wens jullie alvast heel veel plezier en geluk als familie.
Gr Jeroen -
29 Augustus 2012 - 11:54
Priscilla En Sabine:
Hallo Lieverds,
Eindelijk is het zover, helemaal top..
Wij wensen jullie heel veel plezier en een hele goede reis.
Wij zijn echt super blij voor jullie..
We horen snel van jullie mooi reis..
Gr Sabine en Priscilla -
29 Augustus 2012 - 21:15
Christine:
Natuurlijk wil ik alles volgen, vooral nu het zo dichtbij komt!
Liefs en in gedachten al een dikke knuf!
Tante Christine -
30 Augustus 2012 - 20:52
Cynthia:
Hallo Kanjers,
Met blijdschap voor jullie lees ik net het verslag. Jullie hebben heel wat moeten doorstaan, maar dat zal het dubbel en dwars waard zijn geweest.
In volle blijdschap afwachtend om jullie 2e kindje en broertje in de armen te houden.
Het aftellen is begonnen China her the come !!
Gr x Cynthia -
30 Augustus 2012 - 23:38
Gerrie Slofstra:
Lieve kinderen,
Kijkend naar de foto's van al die kindjes in die hoge bedjes met die lieve koppie's .Je zal ze in je armen willen sluiten.
Het is hartverwarmend dat jullie ons tweede kleinkind Luan een liefdevolle toekomst willen geven.
Wij zijn trots op jullie en op Timo.
Liefs Pa en Ma Slofstra. -
30 Augustus 2012 - 23:38
Gerrie Slofstra:
Lieve kinderen,
Wij zijn trots op jullie en op Timo.
Liefs Pa en Ma Slofstra. -
31 Augustus 2012 - 08:03
Lia:
Hey Kanjers,
Ik heb diep respect voor jullie moed en doorzettingsvermogen.
Ik weet zeker dat al jullie moeite beloond gaat worden en dat er veel liefde te geven en te ontvangen is binnen jullie gezin.
Veel geluk en blijdschap de komende tijd met elkaar.
Jullie verdienen het allemaal!
x Lia -
01 September 2012 - 13:02
Maja Vermist:
Lieve vrienden.
Het is vandaag 1 september en eind deze maand gaat het gebeuren.Een wens van jullie zal in vervulling gaan en wij zullen Luan net zo liefde vol in ons hart sluiten als Timo.
We zijn er voor jullie,
Liefs de Vermisten x -
05 September 2012 - 09:57
Beulah Meulenbelt:
Wat mooi en bijzonder dat Luan een plekje mag krijgen in jullie gezin. Zoveel kracht en liefde hebben jullie nu al laten zien. Luan boft met zo'n papa en mama en grote broer!
X Beulah