Voor alles een eerste keer
Blijf op de hoogte en volg Familie
21 April 2013 | Nederland, Noordwijk-Binnen
Want ja we gingen niet voor het eerst naar de camping, maar wel voor de allereerste keer dat we twee nachtjes bleven slapen. Voor jou een eerste keer! Op zaterdag bouwde we de tent op en sliep je die nacht voor de eerste keer samen met je grote broer in de voortent! Je sliep gisterenavond snel in en vanochtend rond kwart voor 8 was je pas wakker. Je grote broer lag toen al ruim drie kwartier bij ons in bed. En natuurlijk kwam jij erbij! Al snel vond je dat papa maar koffie moest gaan zitten zodat we wat meer ruimte hadden. Mama besloot er ook maar uit te gaan en jij en je grote broer keken nog even lekker t.v. in bed. Maar al snel was je nieuwsgierig naar datgene wat papa en mama aan het doen waren en kwam je er ook uit. Timo bleef nog lekker liggen want hij voelde zich nog steeds niet fit en had wederom koorts.
Na het ontbijt heeft mama je geholpen met aankleden en toen ben je papa gaan helpen. Meerdere keren hoorden we deze ochtend “waar is ie nou?!” (je bedoelde hiermee waar Boer Rein was) en ja dat was voor jou een eerste keer moment. Want op zondag zien we Boer Rein wat minder dan de dagen daarvoor en voor ons is dat al heel gewoon, maar jij snapte daar niet zoveel van! Gelukkig gaf de klussen die papa deed genoeg afleiding en op jouw manier hielp jij je vader. Even later kwam Timo ook naar buiten en hielp papa op zijn tempo ook mee. Wat waren mijn mannen weer hard bezig en wat genoot mama weer van dit ultieme moment!
Na de lunch ben je lekker gaan slapen en al heel snel zaagde jij weer velen bomen om. Nee, opa Leiderdorp het bos naast ons plekkie staat nog steeds hoor!! Na ruim 1.5 uur werd je wakker en nadat je jouw schoenen en vest weer aan had, ging je weer lekker buiten spelen. Ondertussen sliep je grote broer en dat vond je toch wel een beetje lastig, want ja samen spelen is toch leuker dan alleen! Helaas viel je op een gegeven moment en binnen bij mama op schoot heb je even zitten huilen. Je wilde je groot houden, maar brak toch binnen op mijn schoot. Je liet de tranen even lekker gaan!
Later heb je nog gespeeld met Timo buiten en aan het eind van de middag waren daar weer vele eerste keren momenten. Eerst ging mama lekker douchen met je en kreeg je alvast je pyjama aan. Het was dat mama de stapjes verteld had die daarna kwamen (inpakken, eten, in de auto rijden en slapen thuis bij Binkie) want anders had je er helemaal niks van begrepen.
Nadat je gedoucht had ging mama alles weer inpakken!! Dat is gek want niet alles ging mee! Je badjas bijvoorbeeld lieten we hangen en zo ook de slaapzakken en wat speelgoed. Je vond het maar raar en stelde ook voor om de tent weer af te breken. Mama legde wel uit dat we over vijf nachtjes weer gingen slapen op de camping en je zei wel “ooooo, nu snap ik het!” Maar mama was niet geheel overtuigd hiervan. Waarschijnlijk vertrouwde je ons en liet je het voor wat het was en hielp je vrolijk mee om de auto in te pakken. Weer zo’n eerste keer moment! Gelukkig gaan er vele momenten van deze volgende dus waarschijnlijk snapt hij het de volgende keer beter.
Bij het avondeten genoot je van de samengestelde maaltijd die bestond uit brood, gehaktballetjes, soep en kleine saucijzenbroodjes. Je smulde er lekker van. Na het eten de laatste dingen ingepakt, afgewassen en de wc geleegd. Daarna iedereen gedag gezegd op de camping en o wat bofte jij weer. Bij de overbuurvrouw mocht je zomaar binnen kijken in de caravan en ja daar had je natuurlijk ook weer de snoepzak ontdekt. Wat ben je toch een bofkont samen met je broertje. Jij een zakje snoep en zakje chips en je grote broer een zakje chip (is geen snoepliefhebber!). In de auto smulde je ervan. Op de terugreis probeerde je te slapen maar helaas dit wilde niet lukken. Thuis maar snel geplast en je in je bedje gelegd en nu maar hopen dat je snel in dromenland bent. Op naar de week die voor ons ligt. Nog maar vijf nachtjes en dan komen weer er weer aan boer rein!!!! We blijven dan twee hele weken; voor jou de eerste keer dat we lekker lang gaan kamperen. Met dit weekend achter ons weet ik zeker dat het genieten wordt!
21 April 2013 - 21:48
Igor, Marlou, MaJin En Jibin:
Wat jij ook schrijft, heeeeeeeeeerlijk dat campingleven. Even een paar dagen tot rust komen (ook al geloven sommige mensen dat niet :-) )
Jammer dat Timo zich niet lekker voelde, maar gelukkig heeft hij nog 2 weken in het vooruitzicht.
Liefs,
Marlou -
21 April 2013 - 22:20
Marjon:
Heerlijk hoor een weekendje "oefenen" op de camping. Wat een super vooruitzicht dat jullie over nog maar 5 nachtjes slapen 2 weken gaan kamperen. Hopelijk zonder zieke kids. ( knap maar snel weer op Timo, ziek zijn is maar niks ) Maar eerst nog een "normale " week voor de boeg.
Liefs Marjon -
22 April 2013 - 07:27
Vermist:
Wat een heerlijk vooruitzicht...over 5 dagen twee hele weken vakantie. Maar eens even kijken of wij binnen deze twee weken het vakantie gevoel bij jullie kunnnen ophalen. En dan wordt het de eerste keer, dat Luan ons ook bij boer Rein ziet.
Fijne Maandag,
liefs uit huize Vermist x