Knuffels en revalidatie
Blijf op de hoogte en volg Familie
22 April 2013 | Nederland, Noordwijk-Binnen
Natuurlijk lag jij vanochtend nog heerlijk te slapen en werd je eenmaal in de badkamer langzaam wakker. Beneden ontbeet je op je gemakje en daarna bracht papa je naar school. Je had er weer zin in en huppelde vrolijk naar binnen. Tussen de middag zag mama je nog spelen op school en hebben we nog even geknuffeld en gezoend. Lekker hoor zo even tussen de bedrijven door en jij geniet daar ook van!
Om 15.15 uur heeft papa je van school gehaald en hoorde papa dat je het prima naar je zin gehad had. Je had een mooie Koning(innen)dag muts gemaakt, in de poppenhoek gespeeld en heerlijk buiten gespeeld met twee klasgenootjes (lees meisjes). Wel had de juf nog gezegd dat je veel hard loopt buiten en dan bijna steeds valt. Ja, ja dat kennen we van je dan ben je zo enthousiast en dan is het lastiger voor je om je evenwicht te bewaren. Maar gelukkig was je niet gevallen en had je een hoop lol gehad.
Thuis heb je lekker gespeeld en toen mama thuis kwam, kreeg ze een heerlijke knuffel van je! Zo’n heerlijk moment van de dag als ik thuis kom. Je rent dan op me af en roept “mama, knuffel!” Nou en die wil ik dan echt wel hebben en geven. Twee van die armpjes om mijn nek en je nestel je dan zo lekker in mijn schouder. Mmmmm genieten hoor!
Ook Timo verwende je vandaag met zo’n lekker knuffel en wat is dat dan heerlijk om te zien hoeveel liefde jullie voor elkaar hebben. Zo bijzonder mooi! Zo’n kippenvelmoment! Zo’n gouden moment door zo iets kleins, zo iets speciaals, zo iets moois; een knuffel van twee zonen waarvan de 1 gegroeid is onder mijn hart en de ander in mijn hart! Wat een geweldig mooi moment!
Van het eten genoot je vooral dan van de broccoli. Je at ze zelfs van Timo zijn bordje op!! De worst ging er wat minder makkelijk in maar ook die at je lekker op en toe at je nog lekker een bordje vla. Kortom je buikje zat weer helemaal vol. Na het eten zijn we lekker naar boven gegaan en nadat jij je pyjama aan had, heb ik je weer lekker gemasseerd. Je ging er helemaal voor liggen en genoot en ontspande weer helemaal onder mijn handen. Soms denk ik weleens had ik dit maar eerder gedaan! Een mooi moment tussen moeder en kind!
Vandaag hebben we de brief ontvangen van het Kinderrevalidatiecentrum met daarin de volgende afspraken:
4 juni intake gesprek voor ouders bij maatschappelijk werk en psycholoog
Oudergesprek ivm afname Copm bij ergotherapeut
11 juni observatie van Luan door logopediste
13 juni observatie fysio/ergo Luan
20 juni observatie fysio/ergo Luan
Observatie logo Luan
27 juni observatie Luan fysio/ergo
15 juli controle voor team
18 juli team bespreking met therapeuten voor ouders
Veel afspraken maar daarna weten we wel wat ze voor hem kunnen betekenen qua revalidatie. En uiteindelijk krijgt hij meer zelf vertrouwen, zal hij zelfstandiger worden en zichzelf verder kunnen ontwikkelen.
22 April 2013 - 20:51
Igor, Marlou, MaJin En Jibin:
Vervelend dat Timo nog niet fit is. Hier hebben we ook 2 "zieken". De 2 mannen hebben last van een buikgriepje. Beter nu dan volgende week.
Timo, snel weer beter worden, hoor.
Liefs,
Marlou -
23 April 2013 - 07:48
Vermist:
Goedemorgen,
Fijn dat jullie wat datums hebben, komt er een beetje schot in. En alle datums vallen net voor jullie zomervakantie.
knuffel
Jouw armen om me heen,
Even niet alleen,
Even samen zijn,
Ja, dat voelt fijn.
Een knuffel van jou zegt meer dan 1000 woorden.
Ja, jouw knuffel voelt zo fijn,
Ik zou never nooit meer zonder jou willen zijn!
En dikke knuffels uit huize Vermist
ps, Timo ben je weer beter ?? We hopen het en dan vmi veel plezier.x -
23 April 2013 - 08:11
Marjon:
Een knuffel; een klein gebaar met heel veel inhoud.
Een knuffel zegt genoeg, woorden zijn vaak overbodig.
Fijn dat er een traject is uitgezet in het revalidatiecentrum, zodat als het goed is snel duidelijk zal zijn wat Luan nodig heeft om zich beter te gaan ontwikkelen, zich sterker en zelfstandiger te gaan voelen. Met jullie hulp zal het zeker gaan lukken.
Liefs Marjon