Opa oma Leiderdorp op visite
Blijf op de hoogte en volg Familie
28 April 2013 | Nederland, Noordwijk-Binnen
Vanochtend om 7.00 uur was je wakker. Papa is naar je toe gegaan en heeft je uitgelegd dat het nog geen tijd was en je nog even moest gaan slapen. Dit deed je en rond 8.00 uur riep je en al snel begon je te huilen. Dikke tranen en echt paniek! Papa haalde je uit bed en je gilde het uit en riep heel hard au. Bij mama sloeg je bijna dubbel van de pijn en je wees naar je buik. Ik raakte een klein beetje in paniek en je bleef maar huilen en au roepen en wijzen naar je buik. Van alles schoot door mijn hoofd en papa kleedde zich snel aan om bij het toilethok het nummer te zoeken van de huisartsenpost. Hij stond al in de voortent toen je fluisterde plassen en eenmaal nadat je geplast had was de pijn weg. Gelukkig maar want wat had je ons laten schrikken zeg!!! Maar blij was mama wel dat de pijn weg was. De gehele ochtend was je wel erg aanhankelijk en mama genoot daar dubbel van. Ze had vanochtend de schrik flink te pakken gehad. Ik heb je dan vandaag ook maar diverse keren uitgelegd dat als je moet plassen je ons mag roepen.
Na de ochtendrituelen hebben jullie heerlijk buiten gespeeld met het zand, de bal, in de speeltuin, op de skelter/tractor en fiets. Jullie vermaakten je prima en waarschijnlijk kunnen jullie je wel voorstellen hoe de mannen er aan het eind van de dag uitzagen!! Timo heeft heel hard gewerkt om al het zand weg te scheppen op de plek waar jullie privé zandbak gaat komen. Man man man wat heeft hij hard gewerkt! Echt knap van die grote broer van jou. En jij hielp op jouw manier mee.
Net na de middag ben je lekker gaan slapen en je sliep ruim 2,5 uur. Mama heeft je op een gegeven moment maar wakker gemaakt. En ja dan kost het een heleboel tijd voordat je uiteindelijk wakker bent. Maar eenmaal wakker genoot je van de aanwezigheid van opa en oma. Het weer was prima al was het wel dikke vest aan en dikke vest uit, maar we konden heerlijk buiten zitten en genieten van elkaar en jullie vrolijke klanken. In het zonnetje aten we lekker onze spaghetti op en net zoals gisteren keken we na het eten op de Ipad naar alle Koningsliedjes en dansten we er lekker op los. Of wel zoals jij het zei: “mag na het eten Ipad kijken naar alle Maxima’s!” Ja, ja knap hé van hem! Hij is al helemaal Koningsgezind!! Alle liedjes kwamen langs en we hebben heerlijk gedanst!!
Na de koffie was het helaas tijd om afscheid te nemen van opa en oma Leiderdorp. Wat was het weer gezellig geweest en wat hebben we weer genoten!! Jammer hoor dat ze niet konden blijven slapen want dat had jij wel heel leuk gevonden. Toen opa en oma weg waren, hebben we de fietskar uitgeprobeerd. Jij dacht dat hij was voor Binkie (onze kat) maar niks was minder waar. Jij mocht erin zitten en toen mama op stapte op de fiets zei je ”voorzichtig mama straks Luan valle!” Ach, ja ik begrijp het wel hoor dat je het spannend vindt! Onderweg kletste je er vrolijk op los. Bij de Burger King haalden we een ijsje voor jullie en toen deze op was, zijn we weer snel naar de camping gegaan. Hier heb ik je gedoucht en daarna snel in je bedje gelegd. Het was de hoogste tijd om te gaan slapen!
29 April 2013 - 07:15
Oma En Opa Leiderdorp:
Lieve allemaal,
Erg gezellig gisteren op de camping in Stroe. Zelfs het weer werkte mee met een heerlijk zonnetje, waardoor we lekker buiten konden zitten. Wat smaakt er beter dan een wijntje of een biertje in de zon...? Niets toch...!
Aan het eind van de middag nog heerlijk gevoetbald met de jongens en ook dat houdt je jong.
Voetbal is...
Voetbal is een sport.
Voetbal is met anderen leren spelen.
Voetbal is iets leuks.
Voetbal is je nooit vervelen.
Voetbal is altijd sportief zijn.
Voetbal is proberen te scoren.
Voetbal is altijd je best doen.
Voetbal is bij een betere club horen.
Voetbal is een beetje ontspanning.
Voetbal is altijd goed beginnen.
Voetbal is tegen je verlies kunnen.
Voetbal is proberen te winnen.
Voetballer worden....voor velen één van hun grootste dromen
Ik ben al blij als ik voetbal op de camping met mijn kleinzonen -
29 April 2013 - 09:25
Vermist:
Goedemorrgen,
Opa Leiderdorp het lijkt wl een gedichtje voor Manon, fijn dat jullie weer hebben mogen genieten van jullie kinderen en kleinzonen. Veel geniet en plezier in Frankrijk.
Lieve Sloffies,
Dat heet vakantie