Een relaxed dagje
Blijf op de hoogte en volg Familie
11 Mei 2013 | Nederland, Stroe
De mannen waren lekker op tijd wakker en gingen zich direct aankleden en helpen bij het voeren van de kalfjes. Dat gaf mij de gelegenheid om het verslag van die dag daarvoor te tikken.
Eenmaal terug hebben we lekker ontbeten en daarna ging een ieder zijn eigen gangentje. Papa ging samen met de boer verder bouwen aan de veranda, de kinderen gingen lekker spelen buiten en mama had tijd om lekker te douchen en aan te kleden. Helaas begon het al snel te regenen en stopte papa en de boer met bouwen en verplaatste iedereen zich naar de tent.
Mama ging dit keer alleen boodschappen doen en dat was maar goed ook want het regende flink. Eenmaal terug op de camping werd het steeds droger en kon papa weer verder met bouwen. Jullie gingen weer lekker spelen in de speeltuin en mama ging in Otterlo asperges halen voor de avondmaaltijd. Wederom gingen jullie niet mee en ging mama alleen op pad.
Terug op de camping werd er hard gewerkt en stond de ene na de andere paal en als het goed is komt volgende week het dakje op jullie paleisje en kunnen we de binnenkant gaan isoleren en afwerken. En dan begint het inrichten en kunnen jullie er heerlijk gaan slapen. Ik ben benieuwd hoe jullie dat straks gaan vinden.
Aangezien het al vrij laat was, besloten we om pas na het voeren te gaan eten anders hadden we die overheerlijke asperges heel snel op moeten eten en dan konden we er lekker van genieten. Uiteraard zorgde dit er wel voor dat we een korte avond hadden.
De beide heren genoten natuurlijk weer van het voeren van de kalfjes en daarna van de overheerlijke asperges. De vingers werden erbij afgelikt. En zo kunnen we het lijstje van groeten die jij lust weer langer maken. ook de nieuwe aardappeltjes slurpte je naar binnen. En regelmatig gaf je een compliment aan papa door te zeggen: "jij goed gemaakt, papa!" Als toetje hadden we cake met slagroom en aardbeien en dat ging er ook goed in. Kortom de buikjes zaten vol. Na het eten was het toch echter tijd om te gaan douchen en slapen.
Wat een plezier hadden jullie daar weer onder de douche en wat hielp jouw grote broer jou goed met wassen. Eenmaal in de caravan snel de pyjama aan en naar bed. Daar raakte je nog maar net het kussen of we hoorden je al hele bossen omzagen. Wat was jij moe van deze dag.
12 Mei 2013 - 15:18
Vermist:
Heerlijk zo'n relaxed dagje, dat deze laatste vakantie dag ook zo mag verlopen.
Liefs uit huize Vermist x -
12 Mei 2013 - 16:38
Ma En Pa Troost:
De temperatuur is hier in de Provence waarschijnlijk beter dan in Stroe, maar nieuwe aardappelen met asperges....daar zouden we voor naar huis rijden.
Veel plezier op jullie laatste vakantiedag in Stroe en veel werkplezier voor de komende weken.
Knuffel voor de kids. -
12 Mei 2013 - 19:03
Marjon:
Benieuwd hoe jullie dagje vandaag was. Jullie laatste vakantiedagje, maar ook moederdag vieren met 2 prachtzoons, hoe bijzonder is dat? Dan morgen ook nog je verjaardag Daan. Snapt Luan het allemaal nog een beetje? Kijk uit naar je verslagje.
Liefs Marjon