Moederdag
Blijf op de hoogte en volg Familie
12 Mei 2013 | Nederland, Stroe
Mijn moederdag startte zoals elke ochtend in bed met aan elke kant een kanjer van een zoon. Waarbij ik eigenlijk ogen en een mond te kort kwam want ik als de een een kus gaf, wilde de andere ook een kus. Zo ook met het kijken en knuffelen. Wat is een moederhart dan toch groot en moederliefde oneindig!! Ik verbaas me daar weleens over en denk dan wat heeft Hij ons uniek gemaakt!
Na het heerlijke ontbijt werd ik verwend door mijn twee kanjers met zelf geknutselde cadeaus! Dit vind ik altijd het mooie van moederdag! Een ieder heeft op zijn manier hard gewerkt en iets moois ervan gemaakt!
Voor jou was het de eerste moederdag en hij had er zelf van gemaakt dat mama jarig was!! Mmm is hij toch echt een dagje te vroeg hoor want morgen ben ik pas jarig!! Het gedichtje, kan ik helaas niet plaatsen want ligt in de caravan, ging natuurlijk over hoe lief een mama wel niet is. En eindigde o.a. ermee dat dit lintje speciaal voor mama was! Er zat ook een mooi strikje boven op het versje geplakt. Een lintje dus voor mama maar jij was ervan overtuigd dat dit lintje voor jou was. Dit had juf ook gezegd!:) Jij hebt dus de gehele dag met het lintje op gelopen en niet mama! Heerlijk om te zien hoe er waarschijnlijk op school een spraakverwarring is ontstaan en jij dus ervan overtuigd was dat het lintje voor JOU was en niet voor mama.
Helaas was het vandaag een wat koude en regenachtige dag en wisselde jullie buiten met binnen af qua spelen. Dit ging op zich prima al werd Timo er wat sjacho van en dat begrijp ik wel. Tussen de middag ben jij lekker gaan slapen en hebben Timo en ik buiten getennist. De lucht was inmiddels opgeklaard en het was droog en de zon liet zich ook af en toe zien. Na het tennissen hebben we alle Bruder auto's afgespoeld en in de zon te drogen gezeten. Binnen zijn we verder gegaan met plakken van plaatjes in het Koningenschrift van Timo voor school. Inmiddels was jij weer wakker en heb je gekeken hoe Timo en ik samen het spelletje Mikado speelde. Daarna heb je het spelletje samen gespeeld met je grote broer. Dikke pret hadden jullie en mama genoot van jullie vrolijke lach!!
Daarna hebben jullie weer heerlijk buiten gespeeld en kon mama rustig de tassen inpakken. Ja de tassen inpakken want de vakantie zat erop! Maar over 5 nachtjes gaan we weer heerlijk naar de camping en dat is altijd een heerlijk vooruitzicht! Al een paar dagen ben ik je aan het voorbereiden en het zit nu goed in je hoofdje. Je kunt het goed navertellen, maar als het aan jou lag, bleef je gewoon slapen bij de boer. Kortom je hebt het prima naar je zin hier en je hebt weer menig hart geraakt! Wij zullen het campingleven ook weer even moeten missen, maar niet voor lang!
Na het eten hebben de mannen de kalfjes melk en voer gegeven. Altijd weer een mooi schouwspel om naar te kijken. En wat een doorzetter ben jij dan zoals je alle hekjes open doet met je linker armpje. En je blijft doorzetten tot het eind en vroeg toen papa om hulp. Knap hoor van je want het is best zwaar om je armpje keer op keer boven je schoudertje te krijgen!!
Een mooie afsluiting van moederdag was dat de twee mannen samen aan de kalfjes het voer gaven. Een pracht gezicht om ze zo samen zien te werken in de stal. En prachtig om te zien dat de boer het vertrouwen heeft in Timo dat hij het allemaal wel weet! Wat een geweldige afsluiting van een pracht van een vakantie waarin er veel werk verzet is door de boer en Lo, waarin de kinderen genoten hebben en waarin door dit alles moeders ook genoten heeft!
12 Mei 2013 - 22:19
Igor, Marlou, MaJin En Jibin:
Voor nu zit het er weer op, maar er komen vast nog hele mooie dagen, waarop jullie weer volop gaan genieten op de camping.
Lieve groetjes,
Marlou -
13 Mei 2013 - 07:33
Vermist:
Goede morgen,
Helaas zitten jullie twee weken er weer op, nog 4/5 nachtjes slapen en jullie gaan alweer.
Nog even terug komend op Moederdag, zie onderstaand gedichtje.
Zo eenmaal in het jaar
dat is toch veel te weinig
een goede moeder
ben je elke dag.
Je koesterende handen
nooit aflatend bezig
je zachte blik
vertolkt je liefdeshart.
In onze diepste pijn
ben jij met ons verbonden
bij onze grootste vreugde
ontspringt jouw lieve lach,
delen we verdriet
jij troost ons als geen ander
met jou als moeder
is het altijd moederdag!
Voor vandaag gefeliciteerd met je verjaardag Daan
hiep hiep hoera, we hopen dat Luan het allemaal nog begrijpt.
liefs Bert, Maja, Anouk, Rick en Manon
13 Mei 2013 - 08:09
Pat, Bianca, Dion, Cas En Mats:
Goeiemorgen,
Een bijzondere moederdag achter de rug en nu vandaag alweer jarig....zal Luan er nog iets van begrijpen? Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en we wensen je een heel gezellige dag toe!
5 dikke verjaarszoenen,
Pat, Bianca, Dion, Cas en Mats -
13 Mei 2013 - 09:29
Marjon:
Ook vandaag weer een bijzondere dag Daan, namelijk je verjaardag. Van harte en een hele gezellige dag toegewenst.
Liefs Marjon -
13 Mei 2013 - 21:29
Igor, Marlou, MaJin En Jibin:
Danielle, van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
Ongetwijfeld zal dit opnieuw een hele bijzondere dag zijn geweest.
Lieve groetjes,
Marlou