Hiep hiep hoera voor mama - Reisverslag uit Noordwijk-Binnen, Nederland van Familie Slofstra - WaarBenJij.nu Hiep hiep hoera voor mama - Reisverslag uit Noordwijk-Binnen, Nederland van Familie Slofstra - WaarBenJij.nu

Hiep hiep hoera voor mama

Blijf op de hoogte en volg Familie

13 Mei 2013 | Nederland, Noordwijk-Binnen

Vanochtend was het weer vroeg dag en na de felicitaties zoenen startte we de dag op zoals gewoonlijk. Voor een uitgebreid verjaardagsontbijt was er geen tijd! Jij had veel moeite om wakker te worden en ook de keuze uit brood of pap was lastig te maken vandaag. Uiteindelijk had je de juiste papa en met hulp van mama at je die later helemaal op.

Eenmaal op school op schoot bij mama keek je de klas rond en had je echt een blik in je ogen van wow wat een herrie is dit zeg! En o ja zo was het op school. Kortom het was echt even wennen voor je maar ondanks dat nam je rustig afscheid en richtte je je aandacht op de juf.

Je had verder een prima dagje op school en had je onder andere vermaakt achter de computer in de ochtend en middag. Meer las mama niet in je schrift dus ze hoopt toch echt niet dat je de gehele dag achter de computer gezeten heb naast het buiten spelen! Het overblijven was ook goed gegaan al was het eten wat traag gegaan. Maar dat begrijp ik wel want in de vakantie heb je voornamelijk lekkere zachte croissants gegeten en nu had je weer gewoon brood. Er stond ook dat je veel had zitten kijken om je heen en ja dat begrijp ik ook want het is gewoon weer even wennen geweest voor je!

Uit school heb je met papa en Timo boodschappen gedaan en daarna ben je samen met papa cadeautjes wezen kopen voor mama. Toen je thuis kwam met papa was mama er ook en o o o wat deed je geheimzinnig met papa en wat had je veel lol! Mama moest naar de keuken zodat jij met papa en de cadeaus naar boven kon en alles ingepakt kon worden! Eenmaal beneden hebben mijn mannen mij toegezongen en werd ik verwend met cadeautjes! Wat een feest en wat een grappenmaker was jij toen je deed alsof het tasje leeg was! Daarna toverde je een pakje te voorschijn! Natuurlijk heb je mama geholpen met uitpakken en moest je ook even ruiken aan de bodylotion. Kortom mama genoot van de aandacht.

Daarna kreeg mama een heerlijk biefstuk met champignons voorgeschoteld en een heerlijk toetjes. Jij en je broer genoten van de spaghetti maar je bordje kreeg je niet leeg. Je viel bijna in slaap zo moe en zwaar was je hoofd. Mama heeft je uiteindelijk naar je bedje gebracht en daar viel je al heel snel in slaap.
Wat was jij moe van alle indrukken weer, de eerste dag op school, mama die jarig was en gisteren ook??? Kortom weer een hoop te verwerken!

Mama heeft nog even haar verjaardag door gevierd en geskyped met opa en oma Leiderdorp en later kwam haar beste vriendin op visite met een pracht van een cadeau: een zilveren armband met een klavertje vier bedel. Heel mooi en nogmaals heel erg bedankt fam. Vermist voor dit prachtige cadeau! Jij werd nog even huilend waker en gaf aan pijn te hebben, maar toen ik je in mijn armen had viel je al snel weer in slaap. Ik denk dat je gedroomd heb met daarbij de verwerking van deze intensieve eerste dag school voor je.
Slaap lekker liefje; morgen is er weer een nieuwe dag!

• 14 Mei 2013 - 07:27

Vermist:

Lieve Daan,

Nog even waar de blaadjes van het klavertje vier voor staan.

Blaadje 1 voor Geloof
    Blaadje 2 voor Hoop
    Blaadje 3 voor Liefde
    Blaadje 4 voor Geluk

Dat symboliseert toch wel jullie gezinnetje na de komst van Luan.

Liefs van de Vermisten x