Op naar de camping.
Blijf op de hoogte en volg Familie
24 Mei 2013 | Nederland, Stroe
Vervolgens ging je lekker spelen met je duplo. Je verbouwde mama’s duplo huis en helaas viel hij op een gegeven moment op de grond. Met een grapje dat het kwam door de harde wind ging je verder met bouwen op de grond. Wat een pracht van een huis maakte je en iedereen kreeg een plekje in het huis; papa, mama, Timo en jijzelf.
Na het spelen zijn we lekker samen onder de douche gegaan. Jij hebt je daarna zelf aangekleed en toen zijn we naar papa’s werk gegaan. Hier heeft mama nog even wat gewerkt terwijl je bezig hield met de stofzuiger en tekenen. Je had het prima naar je zin! Rond de lunch hebben we oma’s auto weggebracht en heb je oma nog even een dikke knuf gegeven. Daarna snel op naar huis om te eten (mmmm lekkere vis van de markt!) en een appeltje en brood. Daarna was het de hoogste tijd om te gaan slapen.
Je dook op de bank en niet veel later lag je in dromenland. Je sliep ruim een uur en daarna was je weer volop aanwezig! Je had zin om naar de camping te gaan en kon niet wachten tot het zover was. Binkie wilde je al in zijn reiskoffer doen maar dat was toch echt te vroeg. Kennelijk had je nog honger want je wilde een boterham en at deze met smaak op!
Rond drie uur hielp je met Binkie in zijn reiskoffer doen en toen op naar school om Timo te halen. De rit naar de camping duurde erg lang; 2,5 uur! In het begin luisterde je nog naar een verhaaltje via de oordopjes maar op een gegeven moment was je daar klaar mee. Het klokje wat mama nu gebruikt om de duur van de rit aan te geven werd dan ook regelmatig gevraagd en zuchtend zei je dan “oooooh is nog so langgg!” Samen met je broer vermaakte je het laatste half uur met zingen, kletsen en naar buiten kijken! Wat een feest op de achterbank.
Eenmaal op de camping hoorde jullie al snel dat de kalfjes eten kregen en weg waren jullie. Jij kwam wat eerder terug dan Timo en ging samen met papa mee om patatjes te halen. Altijd een feest want je mocht weer voorin zitten. Je zit dan echt als een koning op je stoel en geniet en heb praatjes voor 10!
Eenmaal terug op de camping lekker gegeten en daarna nog even gespeeld in de voortent met de duplo. Leuk om te zien dat je je op dit moment daar heerlijk mee kan vermaken! Papa en Timo gingen samen met de boer weg naar de Mega Pull Stroe en ja dat was even lastig maar toen je hoorde dat je morgen ook mocht, had je er vrede mee en ging je lekker spelen.
Toen het bedtijd was en ik dit 2x aangekondigd had, was je het er toch niet mee eens en werd je boos. Je gooide een duplosteen weg en kreeg daarna een hele grote driftbui die vrij lang duurde en gepaard ging met een hoop kabaal. Mama was ‘bllij’ dat er geen andere mensen op de camping stonden. Want wat kon jij hard gillen en wat was jij boos en later verdrietig. Uiteindelijk huilde je in mijn armen uit en hield mama het natuurlijk ook niet meer droog. Samen op bed gaan liggen en na nog wat huilbuitjes ben je in mijn armen in slaap gevallen. Wat een heftige afsluiting van de dag………..