Vaderdag
Blijf op de hoogte en volg Familie
16 Juni 2013 | Nederland, Noordwijk-Binnen
Viva viva vader
Vaderdag hoera!
Viva viva vaderdag
Vaderdag hoera!
En ja ik maar mijn best doen om uit te leggen dat papa niet jarig is………
Nou ja papa werd goed verwend door zijn twee mannen vanochtend op bed. Van jou kreeg hij een mooie sleutelhanger en van je grote broer kreeg papa een mooi boedha beeldjes; zelf gekleid. En niet te vergeten Timo had een heel mooie brandweerauto met vuur getekend op het pakpapier. Echt heel knap gedaan!
Tot slot had mama nog een verassing voor papa die helaas te groot was om in te pakken; een mooie buiten barbecue voor in Stroe. Een grote wens voor papa werd vervuld!! Hij was er heel blij mee.
Eenmaal beneden hebben we eerst een kaarsje aangestoken voor jouw China vader. Deze heeft de gehele dag gebrand. Op deze dag en met dit kaarsje willen we stil staan dat je ook een Chinese vader heb.
Na een heerlijke relaxte start en een lekker ontbijt zijn we naar opa en oma Slofstra gegaan. Daar waren oom Reinder en tante Christine ook al en we hebben heerlijk koffie gedronken en geborreld met elkaar. Tegen drieën zijn we richting de boerderij gelopen en werden de paardjes flink verwend met knuffels en zoenen door jou. Ook het varken, de geiten en konijnen werden flink verwend. Bij de boerderij hebben we lekker nog wat gedronken en genoten jij en je grote broer van lekkere taart! Op de terugweg liepen we nog langs de wip wap en hebben jij en je grote broer nog even gewipt. Wat een dikke pret had jij en zeker toen papa en oma er ook bij kropen! Heerlijk om je zo te zien schateren van het lachen. Wat jou betreft had je nu nog op de wip gezeten maar het was echt de hoogste tijd om naar huis te gaan.
Bij opa en oma namen we afscheid en gingen we richting huis waar je lekker ging spelen met je ‘nieuwe’ speelgoed gekocht op de Fancy Fair op school. Daarna genoot je van het eten: kippenpoten en meloen toe. Je kreeg er niet genoeg van!
Na het eten was het toch echt weer tijd om te slapen en als verassing had mama nog een mooie bedtunnel gevonden. Deze heb ik samen met Timo voor jou in elkaar gezet en je was er helemaal blij mee. Trots ging je er onder leggen en met je projector aan sliep je heel snel in. Wat ben je toch een grote kanjer
16 Juni 2013 - 21:04
Marjon:
Mooi om te lezen dat jullie een kaarsje hebben gebrand voor jou China-Papa, Luan. Prachtig om op deze dag even extra aan hem te denken en er bij stil te staan dat je ook nog een papa hebt in China. Maar vandaag heb jij je Noordwijkse papa extra verwend en daar is deze Vaderdag ook voor.
Morgen weer veel succes en vooral plezier op school en op het werk.
Liefs Marjon -
17 Juni 2013 - 07:40
Vermist:
Mooi, dat jullie gisteren stil hebben gestaan bij twee paps's. Papa china en papa tatu. Zo te lezen hebben jullie wel een druk, maar gezellig weekend gehad. Op naar de dag van vandaag...werk en school.
veel plezier, liefs uit Huize Vermist x