Onze tweede dag met z'n vieren! - Reisverslag uit Wenzhou, China van Familie Slofstra - WaarBenJij.nu Onze tweede dag met z'n vieren! - Reisverslag uit Wenzhou, China van Familie Slofstra - WaarBenJij.nu

Onze tweede dag met z'n vieren!

Blijf op de hoogte en volg Familie

16 Oktober 2012 | China, Wenzhou

Vanochtend vroeg op want om half 9 moesten we ons al melden. Na het ontbijt kwam de gids meldden dat we pas na de lunch hoefde uit te checken omdat we dan pas naar Wenchou zouden gaan. Om half 9 meldde we ons beneden en we gingen op pad. Wederom naar het Civil Affairs Bureau voor het rode boekje. Onderweg naar het bureau liet Luan een aantal tranen de vrije loop. Wat zou je toch graag willen weten wat er in zijn kopje omgaat op dat moment en wat was dit toch een heftig dagje voor ons manneke. Eenmaal binnen droogde hij al snel zijn tranen en klom bij zijn mama op schoot. Na ongeveer een half uur wachten mochten we de zelfde zaal in als de vorige keer en kregen we lekker warm water aangeboden. Luan vond het heerlijk en dronk er lekker van! De gids vertelde dat we nog moesten wachten op een ander stel die na ongeveer 10 minuten arriveerde. We overhandigde de familiefoto's en wederom mochten we weer wachten. Na een tijdje kwam de mevrouw terug en begon het officiele gedeelte. Ze las en vroeg ons van alles in het Engels en we antwoorde vol overtuiging JA. Daarna kregen we het rode boekje overhandigd. Rond 10.00 uur waren we klaar en reden we terug naar het hotel. Om 14.00 uur zou hij ons weer ophalen om naar de notaris te gaan en naar Whenzhou. Wij besloten boodschappen te gaan doen en te kijken voor een pet voor Luan. Hij knijpt nl. erg met zijn ogen als we buiten zijn (weinig buiten geweest). Luan keek zijn ogen uit en genoot zichtbaar. Zo ook in de grote supermarkt, daar was genoeg te zien (kijk maar naar de foto!). In het hotel terug hebben we wat gegeten en gedronken op de kamer en toen was het tijd om uit te checken. Om 14.00 uur reden we weg om eerst naar de notaris langs te gaan. Hier handelde Mr. Wan (de gids) alles af voor ons en hoefde Lo alleen maar te betalen en wat krabbels te zetten. Luan sliep inmiddels en lag heerlijk op schoot bij zijn mama. Bij de notaris kregen we de nodige documenten en kopieeen van de documenten mee de o.a. nodig zijn voor paspoort, visa, etc. Rond 15.00uur gingen we op pad richting Wenzhou. Na een echte Chinees rit kwamen we daar rond kwart voor 8 aan. Onderweg gestopt voor 15 minuten. De mannen hebben heerlijk geslapen onderweg en ook ik ben zelf even weggedommeld. Snel inchecken in ons Dynasty hotel en daarna hebben we heerlijk gegeten bij 1 van de restaurants in het hotel. We smulden er allemaal van! Dit ging er wel in na zo'n lange rit. Op de hotelkamer terug pyama's aan gedaan en effe gestoeid en gekieteld met elkaar. Luan had grote schik en lachte er vrolijk op los. Daarna nog even geskyped met de oma's en opa's en onze jongeste zoon laten zien. en toen was het de hoogste tijd om te gaan slapen. Wat zijn wij trots op hem en zeker weer deze dag waarop hij zoveel ziet, doet, hoort, etc. Morgen nog een pittig dagje: gemeentehuis voor paspoort, plek waar Luan gevonden is, een bezoek aan het kindertehuis en vervolgens na de middag weer terug naar Hangzhou.

• 16 Oktober 2012 - 18:27

Kitty:

Wat een geweldig ventje. Schitterend!! En wat zal er idd allemaal in zijn koppie omgaan. Het is zo mooi om jullie verhaal te lezen. Nog heeeeeel veeeeeel plezier en geniet van elkaar, maar dat gaat zo te zien prima lukken.

Kitty

• 16 Oktober 2012 - 18:35

Maja:

Lieve Allevier,
    Weer een mooi verslag van de dag.
    Heel veel sterkte morgen,zal wel een zeer emotionele dag worden.
    We denken aan jullie, Liefs Bert,Maja,Anouk en Manon xxx

• 16 Oktober 2012 - 18:36

Noa:

wat een lief broertje ook grappig om te zien dat ie je vader meteen herkende het word vast een super broertje

noa:)

ontroerende foto's van bijzondere momenten, Geniet, met hoofdletter G! Heleen (moeder van Noa)

• 16 Oktober 2012 - 18:48

Ruben:

Hoi Timo,

Is het leuk in china? Gaat het goed met je?
    Leuk om de foto's te zien van jou en je broer.

Tot na de vakantie, groetjes Ruben

• 16 Oktober 2012 - 18:51

Ingrid:

Hoi Daan, Lo, Timo en Luan,

Wat spreekt er een liefde en genegenheid uit de foto's van jullie 4- en.
    En wat maken jullie een hoop mee, wat moet er veel geregeld worden.

Geniet ervan. Ingrid

• 16 Oktober 2012 - 18:59

Manon:

Hallo Timo, (:

Wat een leuke foto's met Luan.
    Ik las dat je het vliegen leuk hebt gevonden.
    Nog heel veel plezier in China met papa, mama, en luan.
    Tot 31 oktober.

dikke kus en knuffels van manon,
    ook voor je papa, mama, en luan.

• 16 Oktober 2012 - 19:07

Mariëlle:

Alweer kippenvel... En wat een schatje zeg :)
    Hopelijk snel weer een update!

Succes met alles morgen!

Mariël

• 16 Oktober 2012 - 19:42

Edwin Mons:

Mooi hoor! Veel geluk samen!

• 16 Oktober 2012 - 19:54

Petra B:

Hallo allemaal, bedankt dat we jullie avontuur een stukje mogen mee beleven! wat een prachtige zoon hebben jullie erbij gekregen zeg. Wat zouden jullie trots zijn op jullie jongens. Mooi en ontroerend om te zien dat een gezin herenigd wordt!

Petra B

• 16 Oktober 2012 - 19:58

Margreet Francken:

Heel veel geluk met z'n viertjes... Geweldig!!

• 16 Oktober 2012 - 19:59

Thijs:

Wat een mooi gezinnetje zo!! Geniet lekker van elkaar daar met z'n 4tjes!!

Groetjes Thijs

• 16 Oktober 2012 - 20:17

Petra:

Geweldig het is echt! Geen twijfel meer mogelijk jullie zijn compleet!
    Wat een mooi verslag en de foto's geweldig!
    Wat gebeurd er veel.
    Liefs X

• 16 Oktober 2012 - 20:23

Anouk En Rick:

Lieve Lodewijk, Daniëlle, Timo en Luan,

Super leuk om elke dag te lezen wat jullie mee maken!
    De foto's van jullie en Luan zijn erg mooi!
    Leuk dat Luan jullie gelijk al als papa en mama ziet en Timo als zijn broertje.

Nog heel veel plezier in China en geniet ervan!
    We kijken er naar uit om jullie met zijn 4tjes te zien op schiphol!

We wachten op een nieuw berichtje!

Een dikke kus en knuffel,
    Anouk en Rick

• 16 Oktober 2012 - 20:25

Lizette:

Wat een mooie jongste zoon en wat een mooie foto van de twee stoere broers. Heel veel geluk met z`n viertjes. Lizette

• 16 Oktober 2012 - 21:01

Pat, Bianca, Dion, Cas En Mats:

WOW!!!! In een woord, prachtig wat we hier zien! We hebben hier even een( zoveelste) emotioneel moment om jullie eindelijk zo samen te zien!! We zijn zo blij voor jullie! We kunnen nu haast niet wachten Luan te ontmoeten en hem samen met jullie te zien! Voor morgen weer een goede dag gewenst, zal vast ook wel emotioneel zijn, gezien waar jullie naartoe gaan.
    Timo, wat sta je leuk samen met je broertje op de foto zeg! Je ziet eruit als een echte superbroer zegt Mats!

Veel liefs,
    Pat, Bianca, Dion, Cas en Mats

• 16 Oktober 2012 - 21:01

Tamara:

ni hao, Luan, Timo, Lodewijk en Danielle,

Wat heftig allemaal al die nieuwe indrukken voor Luan. En inderdaad wat zal er in z'n koppie omgaan.. 1 ding is zeker hij zal in een warm nest opgevangen worden.
    En wat een leuke foto's!
    Het is elke avond weer bijzonder om met jullie mee te mogen genieten op deze bijzondere reis.

• 16 Oktober 2012 - 22:01

Mascha Marco Nomi Bram Van Delft:

Heel herkenbaar Danielle, wat je schrijft over Luan. Wat is het voor hem en ook voor jullie een enorme rollercoaster aan emoties. Je kan het met woorden niet aan hem uitleggen, maar jullie warmte naar hem toe zorgt vast voor wat rust. En daar speelt zijn stoere grote broer vast ook een positieve rol in.
    Al zal het voor Timo misschien ook niet altijd makkelijk zijn. Het is toch een hele verandering.
    Bijzonder om jullie reis zo mee te volgen. Het is weer heel anders dan bij ons in Afrika.

Succes morgen.

gr. Mascha

• 16 Oktober 2012 - 22:31

Jan En Riet Nijhof:

Lieve alle4,

wat een leuk jongetje is Luan en wat kijkt hij al vertrouwd naar jullie! Dat moet voor jullie toch wel een heel fijn gevoel zijn.
    Leuk he Timo, dat je nu een broertje hebt. Genieten jullie ervan en ook van deze tijd in China.
    Sterkte voor morgen en hopelijk wordt het daarna voor jullie wat rustiger.

Groetjes van
    Jan en Riet

• 16 Oktober 2012 - 22:47

Sander, Ida En Ilse Meijvogel.:

Beste Luan, Timo, Danielle en Lodewijk,

Mooie verhalen met nog mooiere foto's. Fijn om te lezen dat alles goed gaat.
    Wat rust God's zegen toch op jullie reis en de reden daarvoor.
    Hoop dat jullie met zijn 4'en een mooie tijd mogen hebben in China en dat jullie behouden weer terug komen met zijn 4'en.

Groet van ons,
    Sander, Ida en Ilse Meijvogel.

• 16 Oktober 2012 - 23:08

Opa En Oma Slofstra.:

lieve Timo en Luan wat een pracht foto jullie samen hand in hand .Luan met zijn nieuwe pet op zijn bolletje zo te zien vindt hij het wel leuk.Het is zo ontroerend ,onze kleinkinderen. Wat zijn wij trots en blij.En Timo op deze foto kan je goed zien dat jij zijn grote broer bent.Jij lijkt hier op de reus van de Efteling en Luan klein duimpje.
    Opa vraagt aan jou Timo of daar in China alle mensen een beetje klein zijn,en ik vraag aan jou of je die hele enge vieze griezelige dikke kikkers in China wil laten. Je neemt ze toch niet mee naar huis !! Want dan ga ik heel erg gillen van die griezels.
    Lieve allemaal voor morgen weer veel sterkte ,wel heftig hoor .we denken aan jullie.

Veel liefs Pa en Ma Sofstra.

• 17 Oktober 2012 - 00:13

Elma:

Ben ontroerd te lezen wat jullie mee maken, laat staan hoe jullie dit ervaren.
    Wat een mooi gezin, geniet van China.

• 17 Oktober 2012 - 00:30

Teun De Zoete:

Ziet er echt geweldig en bijzonder uit jullie zo met z'n viertjes, heel veel geluk gewenst en en heel voorspoedige terugreis. Teun

• 17 Oktober 2012 - 02:00

Nynke Anna, Gjalt Jan & Qihang Levi ;):

Goedemorgen!

Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige zoon!
    Wat een ontroerende foto's...
    Succes vandaag!

Groetjes uit Zhengzhou.

• 17 Oktober 2012 - 10:33

Beulah:

Wat een mooie foto's, wat een mooi ventje en wat een mooi gezin!
    Gefeliciteerd met jullie zoon en broertje!!!

XXX Beulah

• 17 Oktober 2012 - 10:37

Ilona:

Via via op jullie site gekomen! Wat een enorm warm gevoel gaf dit mij zeg! Geweldig! En wat een knappert is jullie nieuwste telg!
    Heel veel plezier met jullie viertjes!
    Groetjes Ilona ( wtl7 )

• 17 Oktober 2012 - 11:25

Ruud, Suzanne, Cheng En Kai:

Hallo allemaal,

Wat leuk om te zien en te lezen dat het bij jullie allemaal zo goed gaat en wat een grote kerel lijkt Luan al te zijn. Tot ziens in Beijing!

Groetjes Ruud, Suzanne, Cheng en een heel kleine Kai

• 17 Oktober 2012 - 13:43

Marjan Van Der Niet:

Wat een ontroerende foto`s! Een prachtig, trots gezin! En terecht!

• 17 Oktober 2012 - 21:01

Arno :

We hebben jullie eerste verslag gelezen, over jullie eerste ontmoeting. Toen was er al sprake van een brok in onze keel, nu we de foto's zie wordt het allemaal nog veel mooier! Wat een mooi ventje!

Blijf schrijven en geniet van ieder moment, want dan doen wij dat ook!

Liefs,
    Wendy, Maarten, Eefje en Arno.

• 17 Oktober 2012 - 22:55

Cynthia:

Hallo allemaal,
    Gefeliciteerd en wat geweldig dat alles goed verloopt.
    De foto's zijn geweldig en zo mooi om te zien hoe trots Timo erbij staat.

Geniet ervan.

xx Cynthia en Gijs

• 20 Oktober 2012 - 19:14

Vince:

Hoi Timo. Ik ben blij voor je dat je zo'n leuk broertje hebt! Veel plezier samen en heel veel spelen!

Vince

• 24 Oktober 2012 - 10:05

Sjoerd Pos:

Dag Lodewijk en Daniëlle,

Fijn dat alles goed verloopt. De foto's en jullie verslag zijn ontroerend. Mooi dat jullie hem nu in de armen hebben gesloten. Ik wens jullie nog een goed verblijf, kom heelhuids terug.

Veel zegen, met hartelijke groet!
    Sjoerd

• 18 December 2012 - 10:14

Karen Visser:

Ik kreeg jullie link via via. Leuk om te zien! Prachtige zoon... Wij hebben een dochter uit Wenzhou en een zoon uit Hangzhou. Van harte!
    Groet
    Karen