Heerenveen bedankt voor deze fantastische zondag!
Blijf op de hoogte en volg Familie
02 December 2012 | Nederland, Noordwijk-Binnen
Eenmaal in de kerk keek jij je ogen uit. Alles werd uitgebreid opgenomen, zowel voor je als achter je. En jij werd natuurlijk ook uitgebreid bekeken en geef ze eens ongelijk! Vervolgens werd mama overladen met kusjes die zich toch een beetje ongemakkelijk voelde aangezien ze alle ogen op haar gericht voelde. Maar anderzijds was ze ook trots om hier samen als gezin te zijn!En dacht ze ja kijk maar naar onze kanjers en naar onze mooie gezin.
Er was genoeg te zien en afleiding dus je hield het goed vol. Samen met mama en Timo ben je naar de kindernevendienst gegaan. Hier vermaakte je ook prima op jouw manier. Stiften op kleur sorteren, knippen, kleuren.....Terug in de kerk bleef je ook nog keurig voorin wachten met mama om te luisteren en te kijken. Kortom het was fijn om in de kerk samen met jou, papa en Timo te zijn.
Thuis hebben we een bakkie gedaan en daarna zijn we richting Heerenveen vertrokken om op bezoek te gaan bij familie van der Lei. Wat hebben we daar een heerlijke middag/avond gehad. Wat was het lekker om bij te kletsen, herinneringen op te halen; gewoon om bij elkaar te zijn! Aan een half woord voldoende te hebben, gevoelens te delen en te herkennen. En wat was het heerlijk om te zien hoe de jongens met elkaar aan het spelen waren. Echt genieten!
Dit gaan we dan ook zeker over doen. Bedankt voor de gezelligheid; we kijken nu al met heel veel plezier hierop teug!
Onderweg vielen beide mannen in een diepe slaap en eenmaal thuis in de eigen bedjes sliepen ze ook weer snel verder. Wat zijn we weer reuze trots op onze mannen en wat hebben we toch een pracht gezin!
Liefs de Sloffies
02 December 2012 - 21:57
Marjon:
Een dag om in te lijsten.
Liefs Marjon -
02 December 2012 - 22:34
Nynke Anna:
Lieve Daniëlle, Lodewijk, Timo en Luan,
Heel erg bedankt voor jullie bezoekje aan ons vandaag! We hebben genoten van het bij elkaar zijn.
En wat een prachtig viertal hebben we samen he? ;)
Fijn dat jullie nu weer thuis zijn, tot snel!
Dikke tuut (en knuffel!). -
03 December 2012 - 06:39
Vermist:
Mooie mensen.....Die friezen.
Liefs de Vermisten -
03 December 2012 - 10:16
Annelies:
Wat heerlijk dat jullie mannetje alles zo snel oppikt!
Als hij met zijn chineese vriendjes is, praat hij dan chinees of dat niet?
Geniet van ekaar! -
03 December 2012 - 11:02
Petra B:
Hallo familie slofstra.
Hier weer eens reactie van mij, ik ben wel een trouwe lezer hoor!
Wat heerlijk om te lezen dat jullie zo goed in het gewone leven gaan, dat jullie aan elkaar gewend zijn. Fijn ook dat jullie zoveel houvast hebben aan jullie geloof, dit geeft rust en richting aan jullie leven. Mooi om te lezen. Geniet van elkaar en het mooie leven.
Veel liefs Petra.