Feest op mama’s werk - Reisverslag uit Noordwijk-Binnen, Nederland van Familie Slofstra - WaarBenJij.nu Feest op mama’s werk - Reisverslag uit Noordwijk-Binnen, Nederland van Familie Slofstra - WaarBenJij.nu

Feest op mama’s werk

Blijf op de hoogte en volg Familie

21 December 2012 | Nederland, Noordwijk-Binnen

(Alvast een eerste gedeelte van de dag van vandaag in verband met een feestje op mama’s werk. De rest volgt of vanavond en anders morgenochtend!)

Vanochtend was mama in de douche bezig toen je wakker werd. Ws. keek je om je heen en begon te huilen en te roepen om mama. Ik was snel bij je, maar je was echt even beduusd en kroop dicht tegen mij aan. Na lekker even tegen mama aangelegen te hebben, verscheen er een lach en hebben we even tv gekeken. Daarna was echt tijd om te douchen en aan te kleden. Je hielp weer goed mee en had al praatjes voor 10! Beneden lekker ontbeten en daarna heb je lekker gespeeld terwijl mama een informele vergadering had. Je was echt lekker aan het spelen en vroeg tussendoor iets als het niet lukte. Je was echt een lieve vent.

Al snel was het tijd om Timo te halen die om 12 uur al vakantie had. In school was je verbaasd dat alle kerstbomen al weg waren. Ja, leg dat maar eens uit dat de kinderen nu vakantie hebben en dat daarom alles weg is en dat ze pas volgend jaar weer naar school gaan?! Normaliter denk je over alles niet zo na maar met de komst van Luan besef ik dat het leven soms best gecompliceerd in elkaar zit en dat bedoel ik niet negatief hoor. Ik bedoel dat meer in de zin van dat ik nu zaken moet uitleggen aan Luan die voor ons zo gewoon zijn of eigenlijk nauwelijks uit te leggen zijn. Anderzijds zorgt het er ook voor dat we weer enorm genieten van alles. En dan bedoel ik echt alles want Luan ziet alles en benoemt ook elk detail! Van vogel tot molen, van ster tot boom etc.

Timo en Luan zijn de laatste dagen echt dikke vrienden. Timo helpt Luan veel en Luan vraagt Timo ook regelmatig om hem te helpen. " Timo doen", zegt Luan dan. Erg schattig! Zo hebben ze allebei zo goed geholpen met boodschappen doen vandaag. Timo tilt de kratten bier, Luan het boodschappenmandje en mama de tas met lege flessen. Omste beurten gooien ze de boodschappen in de wagen en als we contant betalen dan doen we dat ook omste beurten. Natuurlijk is er weleens rivaliteit en plagerijtjes maar dat hoort er allemaal bij! Met deze boodschappenronde ben ik klaar voor de kerstvakantie! Kom maar op; we maken er 1 groot feest van!

De rest van de middag hebben de kids heerlijk gespeeld en aan het eind van de middag hebben we ons klaar gemaakt voor een Kerstavond (voor jou noemen we het maar Kerstfeest) op De Zeester; mama's werk. Toen ik dit vanochtend tegen Luan zei, ging zijn mondje hangen en begon hij bijna te huilen. Ws. dacht hij dat hij niet mee mocht! Ik was net op tijd met zeggen dat we allemaal mee gingen; Timo, papa, Luan en mama. Wat een big smile verscheen er op zijn gezicht! Ben benieuwd wat hij ervan gaat vinden! Maar dat lezen jullie snel

• 21 December 2012 - 17:25

Gerrie Slofstra:

Leuk Daan, en best spannend zo voor het eerst weer op je werk.Ik ben benieuwd hoe Luan dit oppikt
    geniet ervan .

• 22 December 2012 - 02:47

Beulah:

Wat heb ik genoten van jullie Luan. Vond het zooo leuk om hem te zien.
    Wat heeft hij al een vertrouwen opgebouwd zeg! Hoe hij daar rond loopt en speelt, met zoveel mensen om hem heen, in een onbekende omgeving! WAUW!!!
    Zoals hij zich heeft gepresenteerd zegt veel over zijn karakter en over zijn wil en hoe hij in het leven staat, zo open!
    Maar het verteld ook veel over jullie inzet en dat wordt beloond.
    Heerlijk om hem zo mee te mogen maken.
    Ik voelde mij al trots om naar hem te kijken, met in gedachte zijn levenverhaal.
    Jeetje ik weet niet hoe trots je je dan mag voelen als je mag zeggen: HIJ IS EN HOORT BIJ MIJ!!

XX Beulah