Blij Met Jou
Blijf op de hoogte en volg Familie
23 April 2013 | Nederland, Noordwijk-Binnen
Dit is een liedje
Voor jou mijn kind
Om je te zeggen
Hoe mooi ik je vind
Je komt uit een land
Hier ver vandaan
Maar jij bracht een lichtje
In ons bestaan
Jij bent zo lief en apart
Niet uit je buik
Maar wel in je hart
Blij met jou...
Moeder: niet uit mijn buik
Kind: maar wel in je hart
Blij met jou
Liefs en dikke kus en knuffel van jouw mama en natuurlijk ook van jouw papa en grote broer Timo. We houden heel van je Luan! Je hebt ons leven verrijkt!
23 April 2013 - 20:41
Marjon:
Wat een prachtig liedje.......ik voeg hier ook niks aan toe.
Liefs Marjon -
23 April 2013 - 20:43
Igor, Marlou, MaJin En Jibin:
Wat een mooie woorden en weet je wat nog specialer is, als je dochter spontaan tegen je zegt hoe blij ze is dat ze bij ons woont.
Dit overkwam mij zojuist bij het naar bed brengen en ik zit nog met een brok in mijn keel.
Liefs,
Marlou -
23 April 2013 - 22:37
Familie Slofstra:
Lieve Luan ,
Vandaag was het weer Opa en Oma dag,wat was het weer reuze gezellig en wat heb je goed je best gedaan op school en bij ons.Je hebt heel goed gegeten en je vrolijke praatjes klonk ons als muziek in de oren. Je was net zo blij als de lammetjes in de wei,en de vogeltjes in de lucht.Als je buiten was liep je te rennen en te huppelen wat wel tot gevolg was dat je een keertje viel.Als Oma je dan opraapt doe je heel flink je wil niet huilen en zeg nee Oma doe geen pijn.Na kusje en knuf ga je gewoon weer verder of dat er niets is gebeurd.Samen met Opa heb je vanmiddag met de skelter van Timo rondjes gereden om het huis,jij mocht sturen en dat deedt je heel goed en Opa ging jou duwen en soms ging jij zelf proberen mee te trappen.Wat ben je dan een enorme doorzetter Luan want meetrappen is voor jou veel te zwaar.Trots was je op je zelf en wat heb je ervan genoten Oma heeft gauw een paar foto's van je gemaakt.Ook dat vindt je leuk je hebt dan een heel speciaal lachje gaat er helemaal voor zitten en een keer riep je opschieten Oma.Je hebt echt van die leuke gevatte uitspraakjes ,als je iets van mij niet mag zeg je ;mag van mama ja Oma ,of als Opa niet goed luisterd zeg je heel rap; hoor je me !en vervolgens zeg je ;over nieuw; totdat Opa het ook goed heeft gehoord.We moeten dan vaak stiekum om je lachen jij lief klein bijdehandje!!Je was voor Timo reuze lief en Timo voor jou,we vinden dat jullie echt lieve broertjes voor elkaar zijn,de knuffels en kusjes naar en uit school als jullie elkaar weer zien zijn zo spontaan en het geeft Oma een warm gevoel jullie zo heel gelukkig te zien.
Jullie gaan vrijdag twee weekjes naar de camping en Opa en Oma zullen jullie wel missen wat zal het stil zijn. Heel veel plezier bij boer Rein en wie weet komen we een keertje kijken naar het mooie nieuwe plekje waar jullie zo genieten.
Dikke knuffel van Opa men Oma. -
24 April 2013 - 07:40