Genieten van de zon - Reisverslag uit Stroe, Nederland van Familie Slofstra - WaarBenJij.nu Genieten van de zon - Reisverslag uit Stroe, Nederland van Familie Slofstra - WaarBenJij.nu

Genieten van de zon

Blijf op de hoogte en volg Familie

02 Juni 2013 | Nederland, Stroe

De mannen waren vroeg wakker en ja aangezien ik geen duidelijke tijd gisterenavond had afgesproken stond Timo iets over achten bij ons bed. Ik heb hem weer teruggestuurd (ging echt niet zonder gemopper hoor maar hij ging) maar de mannen maakten een hoop lol dus van slapen kwam niet meer veel. Jammer hoor had namelijk graag nog een uurtje geslapen! Rond kwart voor 9 besloot Timo dat hij ging voeren en nadat hij aangekleed was, wilde jij ook kleren aan. Mama besloot maar om er ook uit te gaan, want met zoveel leven in de caravan lukte het echt niet om te slapen.

Jij ging lekker spelen in de voortent en toen Timo terug was hebben we rustig ontbeten. De rest van de dag hebben jullie lekker buiten gespeeld en mama genoten van de zon!! Papa heeft lekker geklust en jullie slaapkamer is klaar om te verven. Wat wordt het mooi en wat heeft papa en de boer weer hard gewerkt dit weekend.

Jullie vermaakten je vandaag met de skelters, in de speeltuin, met kleuren, met verven, met bouwen met duplo. Met grote regelmaat hoorde ik jullie lachen en druk kletsen met elkaar. Kortom het was een heerlijke zondagmiddag die van mij nog heeeeel lang had mogen duren! Aan het eind van de middag geborreld en niet veel later gegeten. Keurig op tijd waren jullie klaar om te voeren. En wat een feest was dat weer! Ook jij mocht samen met de boer de kalfjes melk geven. Je had een grote glimlach om je mond; genieten hoor! Daarna mocht je de kar duwen van de mais en met 'jouw' stok het voer roeren. Wat kan jij goed helpen zeg! En wat een vrolijkheid breng jij mee met je daar in de stal. Na het voeren liep je natuurlijk nog even bij de boerin binnen voor .......... een snoepje. Wat een bofkonten zijn jullie toch! Snel nog even plassen, pyjama aan en kattewas en op naar huis. Hopelijk slaap je straks en kunnen we je zo over leggen in je bedje. Op naar de week voor ons; de week van jouw eerste Avondvierdaagse!

• 02 Juni 2013 - 22:22

Marjon:

Wat een heeeeeeeerlijk weekendje hebben jullie weer achter de rug. Eindelijk ook het zonnetje gezien. Nog 5 nachtjes slapen.........
    Weer veel succes, maar vooral plezier op school en op de werkvloer. En dan de avondvierdaagse, wat een happening, ben heel benieuwd hoe je dat zal vinden Luan, wandelen met zoveel kindjes tegelijk.

Liefs Marjon

• 03 Juni 2013 - 07:31

Vermist:

Heerlijk dat zonnetje.....Ook wij hebben er van genoten.
    Nu weer op naar een nieuwe week en de avond vierdaagse.
    Weer een eerste keer..En Luan zal vast zijn ogen uitkijken en genieten.

Fijne maandag x uit Huize Vermist

• 03 Juni 2013 - 13:42

Pat, Bianca, Dion, Cas En Mats:

Heey hoi,

Weer een heerlijk weekend hebben jullie achter de rug. Lekker allemaal weer opgeladen voor een werk/schoolweekje....voor je het weet is het weer vrijdag!

Vanavond je eerste avond4daagse Luan...spannend, nou je gaat het vast geweldig en gezellig vinden om samen met heeeel veel kinderen aan de wandel te zijn!
    Wie weet zien we elkaar nog wel, want Mats en ik doen ook mee! Nou, succes met lopen hoor, zet hem op!! Op naar die mooie medaille!!

Dikke kus,
    Bianca