Genieten van Gods schepping
Blijf op de hoogte en volg Familie
22 September 2013 | Nederland, Stroe
Als we net in het bos lopen zegt papa dat we vooral moeten genieten van de mooie bomen, varens, kleuren.... Kortom van deze mooie plek! Zegt Timo "het lijkt wel een ademhalingsplek." "Wat bedoel je daarmee?", vragen we. "Nou een plek om adem te halen!" En in de kern klopt het en heeft hij gelijk! Het is altijd genieten als je in het bos loopt, heerlijke geuren en kleuren omringen je en als de zon dan door de bomen schijnt ontstaat er een beeld waarbij het lijkt alsof om je heen nog meer LEEFT. Wat hebben we genoten van de wonderen van Gods schepping vandaag en vooral wat hebben de mannen genoten. En wij weer met verwondering gekeken naar hun.
Beide hadden een plastic tas en alles wat erin paste mocht erin en mee naar huis. Nou de stokken waren niet aan te slepen en als ze even niet paste in de tas, maakte Timo ze op maat. Ook jij deed goed je best en verwonderde je over al het moois in deze boos. Elk kevertje, torretje en paddestoel wilde je op de foto voor in je eigen mapje. Genieten hoor en je deed goed je best met lopen! Wat waren we weer trots op je!
Na zo'n 4,5 km waren we weer bij de auto. Op de camping gingen jullie spelen met de skelter en daarna hebben jullie vrachtwagen gereden op de computer. Maar ook hier waren jullie weer snel mee klaar of trokken de skelters toch meer?? Kortom jullie gingen weer buiten spelen en geweldig om te zien hoe jullie samen een schitterend fantasiespel speelden! Echt genieten van deze twee mooie en bijzondere broers!
Na het eten ging jullie spel verder totdat het tijd was om te voeren. Jij had het te druk met je fietsje maar ging wel mee kijken toen wij bij Timo gingen kijken. En tot slot hielp je nog even met roeren. En ja als het voeren klaar is weten we dat het ook weer het einde van het weekend is. Een weekend waarin we hebben genoten met en van elkaar. Een weekend waarin we hebben mogen genieten van al het moois dat Hij ons heeft gegeven. Wat was het weer genieten!
22 September 2013 - 20:44
Vermist:
Genieten van elkaar, de natuur, de ontspanning en stil staan bij het geloof.
Mooier kan je de zondag niet afsluiten.
Liefs de vermisten x
22 September 2013 - 22:22
Marjon:
Wat hebben jullie een heerlijk weekend achter de rug en wat valt er toch veel te genieten......
Liefs Marjon -
23 September 2013 - 22:08
Pat, Bianca, Dion, Cas En Mats:
Bij het lezen van jullie verslagje van vandaag kwam er een oud gedichtje bij mij bovendrijven.....ik wil hem jullie even meegeven....
Geniet van alle kleine dingen
Van een mooie bloem die bloeit
Van de vogeltjes die zingen
Van een vlindertje dat stoeit
Van de fijne regendruppels
Van de warme zonneschijn
Geniet van alle kleine dingen
En je zult gelukkig zijn.
Liefs Bianca